1.9 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialIlie Năstase și Ion Ţiriac protestează față de închiderea arenelor BNR

Ilie Năstase și Ion Ţiriac protestează față de închiderea arenelor BNR

Cunoscuții jucători de tenis, Ilie Năstase și Ion Țiriac protestează față de închiderea arenelor BNR care au rămas fără aviz ISU.

Ilie Năstase, considerat cel mai bun jucător de tenis român din toate timpurile, a spus că îi va solicita şefei DNA să-i şteargă toate titlurile şi toate victoriile.

” Vreau chiar să-mi şteargă toate victoriile pentru echipa României. Să mi le şteargă! Să nu se mai spună că am jucat tenis pentru România. Nu mai vreau! Mâine mă duc la Federația Internaţională, ca să-mi şteargă toate victoriile pentru România”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Prosport.ro.

Şi Ion Ţiriac a anuntat că va vinde turneul, urmând ca ediţia din acest an să fie ultima. 

“Turneul este de vânzare! E ultima oară când mai vedeţi acest turneu aici. Eu nu pot să-mi bat joc de imaginea mea, într-un sport în care am fost cineva. Ce să facem? Să facem grevă? Să ne ducem în faţa Guvernului? Nu moare nimeni. Viaţa merge înainte. Ne-am chinuit 21 de ani, dar aşa nu se mai poate”, a declarat Ţiriac, potrivit GSP.

Anul acest meciurile de la BRD Năstase Ţiriac Trophy nu vor mai avea loc şi pe terenul central de la Arenele BNR, ci doar pe terenurile alăturate, deoarece terenul central este închis.

 

Cele mai citite

Păcatele lui Kissinger

„Despre morți, numai de bine” – ne îndeamnă un vechi obicei creștin. Ca unii care i-am lăudat lui Henry Kissinger abilitățile diplomatice, în strategia...
Ultima oră
Pe aceeași temă