22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialHuawei Ascend P6, cel mai subţire smartphone din lume, disponibil în România

Huawei Ascend P6, cel mai subţire smartphone din lume, disponibil în România

Huawei Ascend P6, cel mai subţire smartphone din lume, este disponibil din luna august în magazinele din România.

Stilat şi elegant, Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, un ecran de 4,7 inchi şi cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz, fiind o adevarată bijuterie în arena smartphone-urilor.

Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotată cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajută utilizatorul în cele mai dificile scenarii fotografice. Terminalul ajustează automat contrastul, culoarea şi lumina pentru o varietate de situaţii: înnorat, lumină de fundal, soare sau interior. În plus, camera frontală de 5 MP capturează portrete fără efort şi fără defecte, graţie funcţiei 10-Level Facial Enhancement încorporate.

Experienţa utilizatorului este îmbunătăţită prin intermediul unor funcţii precum Me Widget, pentru acces facil la toate aplicaţiile preferate, Magic Touch, care permite folosirea telefonului în timp ce utilizatorul poartă mănuşi sau Smart Reading, pentru traducere rapidă sau verificarea cuvintelor prin simpla selectare a acestora.

Huawei Ascend P6 are o memorie internă de 8 GB (4,7 GB valabili pentru utilizator) şi 2 GB RAM, iar memoria poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui microSD. Bateria Li-Po de 2000 mAh oferă un timp de funcţionare în stand-by de până la 416 ore (în 2G) şi 315 ore (în 3G), şi un timp de convorbire de până la 32 ore (în 2G) şi 14 ore şi jumătate (3G).

Terminalul este disponibil în premieră în magazinele Cosmote şi Germanos la un preţ de 1600 de lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă