23.2 C
Bucharest
Tuesday, 3 October 2023
HomeSpecialHoroscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această...

Horoscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această lună

HOROSCOP peşti IUNIE. Presiunea pe care ai tot simţit-o în ultima vreme de a obţine tot mai multe şi mai importante succese în carieră se va topi în iunie şi iulie, ceea ce-ţi va permite să aloci nişte timp vieţii private fără să te temi că vei rata vreo ocazie de a avansa.

Luna nouă din 4 iunie se află în casa locuinţei şi familiei, ceea ce-ţi permite să te muţi, să repari sau să renovezi unele părţi din actualul spaţiu de locuit. Ai putea face mici schimbări de decor, programa reparaţii, comanda lucrări de întreţinere (cum ar fi curăţatul covoarelor sau spălatul ferestrelor) sau ai putea apela la un specialist în decoraţiuni exterioare pentru a-ţi înfrumuseţa curtea sau grădina. La fel de posibil este să doreşti să petreci mai mult timp cu familia, poate chiar mergând împreună într-o vacanţă. Sau, dacă părinţii tăi au nevoie de ajutor, vei fi suficient de motivat să faci asta, indiferent dacă trebuie să-i ajuţi să se mute, să găseşti un medic nou pentru unul dintre ei sau să le găseşti un bun consilier financiar.

Singurul obstacol cu care te vei confrunta va fi legat de cariera în ascensiune, pe o sarcină asupra cărei te concentrezi şi care ţi-ar putea aduce numeroase distincţii dacă totul merge bine. Cum Saturn se opune Soarelui pe 2 iunie, probabil că va trebui să-ţi muţi atenţia spre ceva care se petrece acasă sau este legat de un membru de familie.

Poate ţi se pare cam greu să-ţi îndrepţi atenţia asupra vieţii private în aceste zile, pentru că par să fie multe în joc în plan profesional. Totuşi, în această lună casa şi familia vor avea o mare influenţă asupra ta şi îţi va fi imposibil să nu le dai atenţie. E posibil ca un bărbat din familie să aibă brusc nevoie de ajutorul tău. Pari să ai mijloacele necesare pentru a crea mai mult echilibru în viaţa ta şi a nu-i neglija pe cei de acasă pe care-i iubeşti atât de mult. Acum ai şansa să faci asta.

Marte este în continuare retrograd, iar vechile legi astronomice spun că „orice începi când Marte este retrograd, vei pierde”. Şi chiar dacă zicala nu se adevereşte mereu, sigur Marte nu te poate ajuta când este retrograd şi va fi nevoie să munceşti mai mult şi mai din greu ca să obţii rezultatele dorite. Ar fi mai înţelept să aştepţi până în iulie pentru a lansa cele mai importante acţiuni. Sau ai putea aştepta chiar până în septembrie sau noiembrie, pentru că acestea vor fi cele mai bune luni din an pentru noi începuturi.

Între 12 şi 14 iunie vei primi veşti bune legate de bani. În ambele zile, ai putea face bani din vânzarea unei proprietăţi sau a mobilierului, sau ai putea primi un cadou cash de la un membru de familie care te iubeşte. Uranus va aspecta Soarele, iar când Uranus este implicat, este întotdeauna o surpriză totală.

Dacă simţi că, în jurul datei de 13 iunie, faci paşi înapoi sau apare o întârziere prea lungă într-unul dintre aspectele vieţii tale (dar nu financiare), să ştii că se întâmplă pentru că Neptun devine retrograd până pe 20 noiembrie. În zilele din jurul datei de 13 iunie aşteaptă-te la veşti nedorite într-o zonă a vieţii tale – carieră, relaţie sau altceva. Va trebui să lucrezi din greu pentru a scoate la mal acea zonă în viitor. Vei avea suficient timp să te gândeşti la ce se întâmplă şi să cauţi căi de a remedia lucrurilor dacă este important pentru tine.

Luna plină din 20 iunie va scoate la lumină o importantă evoluţie în carieră. Aceasta va fi a doua lună plină la rând în Săgetător şi sigur numele tău va beneficia de mai multă atenţie pentru munca bine făcută, iar reputaţia ta creşte tot mai mult.

Această lună plină ar putea marca un moment important în viaţa ta pentru că şase zile mai târziu Jupiter, planeta marelui noroc, va primi vibraţii puternice, de susţinere, de la Pluto. Ambele planete sunt cunoscute pentru legăturile lor puternice cu câştigurile financiare, iar cu Jupiter în sectorul parteneriatelor, agentul, şeful, avocatul sau orice alt intermediar cu care ai de-a face vor avea un efect important asupra triumfului carierei tale. Pluto este acum în casa prieteniei din charta ta, aşa că şi un prieten pare a fi implicat în norocul tău.

În ceea ce priveşte inima, te vei bucura de viaţă mai mult decât până acum, după ce Venus intră în casa a cincea a chartei tale, a dragostei adevărate, în 17 iunie şi rămâne acolo până pe 12 iulie. Te vei bucura de această schimbare, pentru că magnetismul tău va ajunge pe noi culmi şi vei fi deosebit de entuziast când vine vorba de explorarea căilor de a-ţi î mprospăta aspectul înainte de a merge la unul dintre multele evenimente la care eşti invitat. Cu Venus într-un semn prietenos de apă, acum e momentul să-ţi cumperi haine, să-ţi schimbi freza sau să-ţi achiziţionezi noi produse de machiaj.

Cel mai divin weekend romantic va fi 25-26 iunie. Luna va aluneca în Peşti, în timp ce Venus şi Neptun vor arunca peste tine praf fermecat, argintiu-strălucitor.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iunie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna nouă îţi va da peste cap toate planurile

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect să ceri o majorare de salariu

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o laşi mai moale cu începerea de proiecte importante

Horoscop RAC iunie 2016: Luna va fi în general liniştită şi e bine să nu demarezi proiecte noi

Horoscop LEU iunie 2016: veşti fabuloase legate de bani

Horoscop FECIOARĂ iunie 2016: Veşti bune pentru carieră; se întrevede un job mult mai bun

Horoscop BALANŢĂ iunie 2016: E posibil să călătoreşti mult şi departe, dar după ce termini tot ce ai de lucru

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriţi bani mai mulţi, dar îţi va fi greu să-i obţii

Horoscop SĂGETĂTOR iunie 2016: Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vrei

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru şi vei fi uşor confuz

Horoscop VARSATOR iunie 2016: Veşti bune în această lună, atât în carieră, cât şi în dragoste

Horoscop PEŞTI iunie 2016: Preocuparea ta principală va fi familia în această lună

 

 

Cele mai citite

O jurnalistă iraniană a fost arestată la Teheran într-un nou caz de intimidare a presei

O jurnalistă iraniană a fost arestată luni la Teheran după ce a mers la un spital din capitală pentru ancheta asupra stării unei tinere...

Doliu uriaș în sportul românesc – A murit un important campion și antrenor de la Rapid

 Fostul luptător şi antrenor Constantin Alexandru a încetat din viaţă la 83 de ani, a anunţat Clubul Sportiv Rapid.„A încetat din viață, la...

Vremea 3 octombrie. Temperaturile se schimbă considerabil

Vremea în toată țara pe 3 octombrie 2023Reprezentanții ANM au anunțat că vremea de marți, 3 octombrie 2023, va fi în general frumoasă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies