27.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP decembrie TAUR: Veşti bune în plan financiar şi momente pline de...

HOROSCOP decembrie TAUR: Veşti bune în plan financiar şi momente pline de magie

În prima săptămână a lunii decembrie, îţi construieşti o strategie în plan financiar pentru noul an, astfel încât să ai mai multă stabilitate şi te gândeşti la modalităţi prin care îţi vei putea creşte veniturile.

De asemenea, la începutul lunii, ai parte de o surpriză plăcută – primeşti o mărire de salariu, un bonus ori un cadou valoros.  

Pe tot parcursul lunii, până la Crăciun, eşti foarte ocupat(ă) la serviciu şi îi impresionezi pe cei din jur cu profesionalismul de care dai dovadă. Astfel, te observă un şef sau o persoană influentă, care îţi va da, în noul an, un rol mai important la serviciu.

În jurul zilei de 10 decembrie, apare o neinţelegere cu un coleg sau un angajat. Încearcă să nu fii orgolios(oasă) şi să îi înţelegi punctul de vedere. Ar putea să aibă dreptate. Alege-ţi cuvintele cu grijă, astfel încât să nu işti un conflict care nu te-ar avantaja.

În aceeaşi perioadă, faci o vizită la medic, ca să rezolvi o problemă care ţi-ar putea strica sărbătorile. Cel mai probabil, este vorba despre o durere lombară sau una de dinţi.

Ziua de 25 decembrie este plină de magie, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ta – luaţi masa împreună, depănaţi amintiri, vă distraţi şi vă amintiţi cât de norocoşi sunteţi să vă aveţi unii pe alţii.

Totodată, dacă nu eşti căsătorit(ă), persoana iubită te surprinde cu o cerere în căsătorie.

Dacă eşti deja căsătorit(ă), perioada sărbătorilor va fi plină de momente romantice alături de partener(ă).

Noaptea de anul nou va fi una specială, de neuitat, alături de persoana iubită, familie, prieteni, sau, dacă eşti singur(ă), de o persoană specială, pe care o întâlneşti chiar în noaptea dintre ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă