3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialHarti turistice actualizate de austrieci

Harti turistice actualizate de austrieci

ARAD. Primaria municipiului Arad va realiza, in colaborare cu o firma din Austria, o serie de harti turistice ale orasului. Administratia locala a apelat la austrieci dupa ce a vazut cateva harti, de ultima generatie, cu Viena.
Conducerea Primariei a negociat deja cu societatea straina, cu care va incheia un contract public-privat, pentru realizarea a 15.000 de harti. Acestea vor fi realizate in mod gratuit, in schimbul lucrarii, spatiul de publicitate ramanand la dispozitia austriecilor.
“Va fi vorba de harti moderne, actualizate, care sa ne prezinte orasul asa cum ne dorim. Noi nu avem la ora actuala decat hartile cele vechi, care stau la dispozitia turistilor prin puntele de informare turistica”, a afirmat viceprimarul Levente Bognar. El a adaugat ca se doreste si realizarea unei pagini de Internet care sa cuprinda si o harta interactiva.

Cele mai citite

Aplicațiile mobile de cazinou din România – funcții inovatoare moderne

Tu știi care sunt funcțiile inovatoare ale aplicațiilor mobile de cazinou, care fac jocul pe telefon simplu, rapid și sigur? Află ce se ascunde...

IPS Teodosie, urmărit penal de DNA

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, este urmărit penal de DNA, pentru cumpărare de influență, a anunțat Direcția Națională Anticorupție. Alături de IPS Teodosie, este urmărit penal,...
Ultima oră
Pe aceeași temă