7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep, după ce a fost eliminată de Şarapova: Voi fi mai agresivă...

Halep, după ce a fost eliminată de Şarapova: Voi fi mai agresivă data viitoare

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost foarte dezamăgită de greşelile făcute în sfertul de finală cu Şarapova, de la Cincinnati, pe care l-a pierdut. Românca a declarat imediat după meci că este conştientă de ceea ce s-a întâmplat şi că data viitoare va aborda cu mai multă agresivitate partidele cu Şarapova.

"Pentru data viitoare îmi doresc să fiu mult mai agresivă", a declarat Halep, după meci, conform site-ului oficial al turneului de la Cincinnati. 

Nici adversara ei nu a fost foarte mulţumită de jocul împotriva Simonei. Şarapova admite că a comis multe greşeli şi că nu i-a ieşit jocul aşa cum şi-ar fi dorit. De altfel rusoaica a fost aproape să piardă meciul, când în setul al doilea Halep avea deja 2-0.

“A fost un prim set destul de slab din partea mea. Cred că am avut cel mai slab procentaj pe primul serviciu de mult timp încoace. Nimic nu a mers aşa cum îmi doream. Aveam nevoie cu siguranţă să fac câteva lucruri diferit pentru a deveni mai consistentă, dar să păstrez agresivitatea, care funcţionează împotriva ei”, a declarat rusoaica.

Maria Şarapova, 6 WTA şi favorita a cincea, a eliminat-o pe Simona Halep, 2 WTA şi cap de serie 2, în sferturile turneului de tenis de categorie Premmier 5 de la Cincinnati, în sferturi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă