10 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Hagi vine sa vada Steaua

Daca ultimele declaratii ale patronului Gigi Becali se confirma, sambata seara am putea afla ca Gica Hagi este noul antrenor al echipei Steaua.
Becali vorbeste de o intelegere in care totul a fost perfectat pana in cele mai mici amanunte: un salariu de 200.000 de dolari anual si o parte din actiunile clubului; un contract de trei ani, o lista cu jucatorii care ar urma sa ajunga in Ghencea, alta cu cei care trebuie sa plece; unde va efectua echipa turneul de pregatire in aceasta vara; obiectivul pe care il are de indeplinit tehnicianul – ajungerea Stelei in grupele Ligii Campionilor – si chiar secunzii care vor sta alaturi de Hagi pe banca tehnica, Gabi Balint si Iasko.
Detalii amanuntite, care au fost insa stabilite telefonic, deoarece fostul antrenor al echipei Galatasaray se afla in Spania, intr-o scurta vacanta cu familia. Hagi se reintoarce in tara la sfarsitul saptamanii si a promis ca va fi prezent in Ghencea la meciul Steaua – Poli Timisoara.
Daca tratativele telefonice se vor materializa intr-un contract vom afla incepand de sambata dupa-amiaza, cand vor incepe negocierile. Atunci vom sti si daca Hagi va prelua noua campioana sau echipa pentru Cupa UEFA si, detaliat, conditiile impuse de „rege”.

Ultima oră
Pe aceeași temă