3.7 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialGuvernul isi va asuma raspunderea pe Coduri la inceputul lunii iunie (VIDEO)

Guvernul isi va asuma raspunderea pe Coduri la inceputul lunii iunie (VIDEO)

Guvernul isi va asuma raspunderea in fata Parlamentului pe Codurile Penal si Civil la inceputul lunii iunie, a anuntat luni vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, la finalul sedintei Coalitiei, informeaza Mediafax.

El a precizat ca Victor Ponta si Daniel Buda, coordonatori ai Comisiilor parlamentare speciale privind Codul penal si, respectiv, cel civil, au primit mandat pentru a face timp de doua saptamani consultarile si dezbaterile necesare astfel incat, la inceputul lunii iunie, Guvernul sa-si asume raspunderea pe cele doua coduri.

Gheorghe Flutur a precizat totodata ca exista un calendar si in ceea ce priveste codurile de procedura penala si civila, el precizand ca spera ca spre sfarsitul lunii iunie si acestea doua sa fie finalizate.

Flutur a mai aratat ca tot coordonatorii celor doua comisii parlamentare speciale, Victor Ponta, respectiv Daniel Buda, sunt imputerniciti sa urmareasca calendarul finalizarii codurilor de procedura.

Liderul PDL a mai spus ca Ponta si Buda vor sustine o conferinta de presa la Parlament, luni sau marti, in care vor prezenta public calendarul asumarii raspunderii Guvernului pe coduri.

Cele mai citite

Dani Alves rămâne în închisoare. Brazilianul riscă o pedeapsă de 9 ani

Fotbalistul brazilian Dani Alves va rămâne în închisoare, după ce judecătorii i-au respins a treia cerere de eliberare provizorie, motivația fiind accea că riscul...
00:00:25

Muncitorii indieni au fost salvați dintr-un tunel prăbușit din Himalaya

Salvatorii i-au scos marți (28 noiembrie) pe toți muncitorii indieni din construcții, 41 la număr, blocați într-un tunel prăbușit din Himalaya, timp de 17...

28 noiembrie, ziua cea mare a Bucovinei! Se împlinesc 105 ani de la unirea cu țara

1918 a fost un an deosebit. România a fost la un pas să dispară ca stat, dar a terminat să fie mai mare...
Ultima oră
Pe aceeași temă