39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialGullit, Ronald Koeman si fratii De Boer vin la Cluj

Gullit, Ronald Koeman si fratii De Boer vin la Cluj

Fostul atacant olandez Ruud Gullit, antrenorul Ronald Koeman, fostul portar Hans van Breukelen si fratii De Boer si-au confirmat prezenta la "Seara Campionilor – Stele in iarba", eveniment in scopuri caritabile ce va avea loc la Cluj-Napoca.
Organizatorii au anuntat ca doresc sa-i puna la dispozitie un avion privat selectionerului Marco Van Basten, pentru a veni la meciul de old-boys Romania-Olanda. La data disputarii partidei, Van Basten se va afla la Constanta, alaturi de nationala Olandei, care in 13 octombrie va intalni Romania in preliminariile Campionatului European din 2008.
"Am adus evenimentul la Cluj, pentru ca am vazut cat de mult s-a investit aici si ca la Cluj exista preocuparea de a deveni cel mai important club din provincie. Am primit sprijin total din partea clubului CFR si speram sa fie un eveniment reusit", a declarat Gheorghe Popescu, unul dintre organizatorii evenimentului. Popescu a declarat ca meciul va marca si retragerea din activitate a lui Ioan Ovidiu Sabau. "Nelutu este cel mai important produs al fotbalului clujean si nu a avut un meci de retragere. Am vrut noi sa-i facem meciul de retragere, pentru ca a fost un jucator important pentru echipa nationala", a completat Popescu.
Banii castigati prin organizarea evenimentului vor fi donati unor copii saraci, in timp ce suma obtinuta din licitarea tricoului lui Ioan Ovidiu Sabau se vor duce la familia primului antrenor al fostului international, Alexa Uifaleanu, care a suferit un accident vascular acum sapte ani si are hemiplegie.
"Seara Campionilor – Stele in iarba" va avea loc pe 11 octombrie, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu", arena celor de la CFR. Biletele costa intre 22 si 700 de lei, iar organizatorii se asteapta sa obtina peste 200.000 de euro in urma acestui eveniment.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă