20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialGrupul FIAT recheamă în service aproape 900.000 de maşini. Ce probleme au...

Grupul FIAT recheamă în service aproape 900.000 de maşini. Ce probleme au automobilele

Grupul auto Fiat Chrysler recheamă în service aproape 900.000 de vehicule Jeep, Dodge şi Fiat Freemont care au probleme la sistemul de frânare şi la airbaguri, informează cotidianul italian La Repubblica, citat de Mediafax.

Fiat Chrysler a decis rechemarea a 894.000 de modele Jeep, Dodge şi Fiat Freemont fabricate în perioada 2012 – 2015.

Maşinile au probleme la sistemele de frânare şi la airbaguri. Nu au fost semnalate accidente grave, dar şapte persoane au fost rănite după declanşarea necorespunzătoare a airbagurilor.

Reparaţiile vor fi efectuate fără costuri suportate de proprietarii vehiculelor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă