23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialGigi Becali: Nu vreau să critic jucătorii, pentru că mi-a dat Dumnezeu...

Gigi Becali: Nu vreau să critic jucătorii, pentru că mi-a dat Dumnezeu un cadou

Gigi Becali a plecat chiar bucuros de la stadionul din Utrecht, unde Steaua a obţinut un punct norocos în Europa League, pe care finanţatorul din Ghencea l-a numit „cadou de la Dumnezeu”, potrivit Realitatea.net.

„Ce mi-e trei, ce mi-e două puncte? Baţi Utrecht, gata, treci pe doi, pentru că e o echipă de bătut. Noi nu am avut mijloc, acolo e toată cheia, toată buba la fotbal. Cum a intrat Răduţ, s-a schimbat tot. Ricardo a fost şi el cum a fost, dar nu mai vreau să-i critic pentru că plec şi eu măcar o dată cu o jumătate de inimă în România, plec cu o plamă, dar şi o mângâiere. Cum să mai critici când îţi dă Dumnezeu un cadou? Mai faci şi pe nebunul? Rezultatul de azi a fost cadou, pentru că au avut şi bară, noi am egalat cu autogol, a scos Tătăruşanu cum a scos în ultimul minut. Aşa că ne închinăm şi zicem «Mulţumesc, Doamne, pentru ce mi-ai dat!»”, a spus Becali, la sport.ro, adăugând că atunci când a venit să-l cunoască, finanţatorul celor de la Utrecht s-a recomandat, pe lângă numele său, drept „Becali din Olanda”.

„Mirel Rădoi e mai simbol la Steaua decât Piţurcă”

Gigi Becali a comentat din nou şi atacul lui Victor Piţurcă la adresa Stelei şi, subliniind că nu vrea să mai intre în polemică cu fostul tehnician din Ghencea, l-a avertizat că a greşit când l-a criticat pe Mirel Rădoi pentru decizia de a se retrage de la naţională.

„Piţurcă a greşit că a combinat atacurile la Becali cu atacurile la Mirel Rădoi, Păi Mirel Rădoi e mai simbol decât Piţurcă la Steaua, chiar dacă a câştigat el Cupa Campionilor atunci în ’86!”, a spus Becali.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă