32.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialGigi Becali a fost ELIBERAT CONDIŢIONAT din închisoare. Decizia magistraților este definitivă....

Gigi Becali a fost ELIBERAT CONDIŢIONAT din închisoare. Decizia magistraților este definitivă. Ce declarații a făcut omul de afaceri

UPDATE: Finanțatorul echipei de fotbal Steaua Gigi Becali a declarat, vineri, după ce a aflat că va fi eliberat condiționat din închisoare, că nu mai dorește să apară în viața publică, informează Mediafax.

”Sunt un om liber și îi multumesc lui Dumnezeu. Mă închin în palatul lui Hristos că sunt liber. Vreau să mă împac cu toți oamenii pe care i-am supărat. Nu vreau răul la niciun rău, nu mai pot să doresc răul nimănui. Eu la rugăciune mă rog și pentru dușmani. Încerc să-mi înving și răutatea. Sunt și oameni care mi-au făcut rau în viață, eu le cer iertare și lor”, a declarat Becali, în fața penitenciarului.

El a spus, totodată, că regretă tot ce făcea înainte și a subliniat că nu vrea să revină, sub nicio formă, în viața publică.

”Eu cine eram? Atacam președintele țării. Am vrut întâi să mulțumesc și să mă ierte toată lumea și vreau să mă împac și să mărturisesc întru Hristos”, a spus finanțatorul Stelei.

”Voi vreți senzațional, eu nu voi face senzațional. Eu nu fac circ. Nu mă mai interesează viața publică. Cel mai mare regret al meu este că fetele mele sunt expuse public și nu am cum să împiedic acest lucru”, a mai spus Becali.

UPDATE: Gigi Becali va fi eliberat condiționat din penitenciar, au decis definitv, magistrații de la Tribunalul Constanța, informează B1 Tv.

––––––

Finanțatorul echipei de fotbal Steaua George Becali află, vineri, dacă va fi eliberat condiționat din penitenciar. Magistrații Tribunalului Constanța au judecat, marți, cererea de eliberare condiționată, în cazul omului de afaceri, însă au amânat pronunțarea sentinței.

Sentința în acest caz va fi definitivă.

Decizia magistraților Judecătoriei Medgidia de eliberare condiționată a fost luată pe 6 martie, iar în situația în care ea nu ar fi fost contestată de procurorii anticorupție, George Becali ar fi putut pleca acasă de la Penitenciarul Poarta Albă.

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul „Valiza”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă