30 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialGeoana: Ego-urile imense ale lui Patriciu si Vantu de a se etala...

Geoana: Ego-urile imense ale lui Patriciu si Vantu de a se etala la TV au contat in campanie

Liderul PSD Mircea Geoana a indicat vineri, printre greselile care au influentat campania electorala, iesirile publice ale oamenilor de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si Dinu Patriciu, despre care a spus ca au avut "un ego imens de a se etala la televizor" si a arata "cat de mari si de importanti sunt", informeaza Newsin.

Geoana a comentat, intr-o emisiune Realitatea TV, greselile de campanie care au influentat rezultatul alegerilor prezidentiale.

"Faptul ca ego-ul imens ale acestor asa-zis moguli, pana la urma oameni de afaceri care, pana una alta, sunt pe piata publica din Romania, sa se etaleze la televizor, sa-si ia interviuri de la Snagov sau sa intre pe telefon sa confirme sau sa infirme, din punctul meu de vedere a fost o mare greseala", a spus Geoana

Geoana a fost atentionat ca acuzele contracandidatului sau, Traian Basescu, au fost ca el era controlat de "moguli", si nu invers. "Dar eu nu-i controlez pe oamenii astia, ca, daca in controlul meu le spuneam <> Mai bine nu vota domnul Patriciu …Daca era o astfel de relatie le spuneam <>. Si au iesit la televizor si au inceput sa arate cat de mari si de importanti sunt. Deci ego-ul lor a contat in campanie, dar nu pot sa-mi reporsez mie sau colegilor faptul ca Patriciu si Vantu vor sa se dea mari la televizor", a continuat Geoana.

El a admis ca a facut mai multe greseli in campanie atat el, cat si staff-ul sau, greseli pe care si le asuma, intre acestea fiind vizita la Sorin Ovidiu Vantu in seara dinaintea confruntarii televizate cu Traian Basescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă