27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialGeoana: Am sa fiu un presedinte al Senatului superjucator!

Geoana: Am sa fiu un presedinte al Senatului superjucator!

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca doreste sa preia functia de presedinte al Senatului, ca va fi un presedinte "superjucator" al acestei institutii si ca ar vrea sa devina si "omul doi in CSAT", subiect cu care a discutat si cu PD-L si cu Traian Basescu.

"Am sa fiu un presedinte al Senatului superjucator!", a declarat Geoana la TVR, parafrazand expresia lui Traian Basescu de presedinte jucator.

Liderul PSD a mai spus ca daca presedintele Basescu doreste sa colaboreze cu el pentru a contracara efectele crizei, el va fi un "partener fidel".

Geoana a mai sustinut ca le-a spus celor de la PD-L si presedintelui Basescu ca doreste modificarea legii CSAT astfel incat sa faca si el parte din aceasta institutie, in calitate de presedinte al Senatului, pentru a putea sa-si foloseasca influenta in interesul oamenilor.

"Le-am spus in felul urmator: e pacat ca eu sa merg la Senat si sa nu-mi folosesc influenta, experienta si contactele din Romania si din strainatate in favoarea acestei tari. (…) Am gasit o formula interesanta in care presedintele Senatului va avea in CSAT (…) acolo voi merge ca vicepresedinte, omul doi in CSAT.

Din aceasta functie din CSAT si din Senat, am sa ma bat pentru oamenii nostri si am sa fiu fidel angajamentelor de campanie", a adaugat el, spunand ca, din aceste functii, vrea sa-si onoreze promisiunile din campanie ca va lupta pentru oamenii simpli.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă