3.5 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeSpecialGeneral Motors va rechema la service 1,46 milioane de vehicule, în China

General Motors va rechema la service 1,46 milioane de vehicule, în China

Divizia din China a General Motors (GM) a anunţat, luni, că va rechema în service 1,46 milioane de vehicule pentru a înlocui pompele de alimentare defecte, în ceea ce ar putea fi cea mai mare rechemare de când a intrat în vigoare o nouă lege care înăspreşte obligaţiile producătorilor auto.

Un dealer Buik a apreciat că rechemarea la service va costa aproximativ 900 de yuani (150 de dolari) pentru fiecare model Excelle. Reprezentanţii GM nu au comentat informaţia, conform Agerpres.

Noua legislaţie adoptată anul acesta în China permite Guvernului să ordone investigaţii şi să impună amenzi producătorilor şi importatorilor care nu reuşesc la timp să recheme la service vehiculele cu probleme.

Anul acesta au fost rechemate la service 3,76 milioane de vehicule în China, conform datelor autorităţilor de la Beijing.

Asociaţia Producătorilor Auto din China (CAAM) estimează că, în 2013, vânzările totale de vehicule în China vor depăşi pentru prima dată 20 de milioane de unităţi, datorită urbanizării şi majorării veniturilor.

Deşi ritmul de creştere a vânzărilor a încetinit în ultimii ani, firma de cercetare de piaţă J.D. Power estimează că, în 2018, consumatorii chinezi ar urma să cumpere până la 35 de milioane de autoturisme pe an.

Cele mai citite

Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri, va fi judecat doar pentru ucidere din culpă, nu pentru omor

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a condus mașina sub influența drogurilor și care a accidentat mortal doi studenți, este trimis în judecată...

Stadioanele care vor găzdui EURO 2024

Germania, o țară care a câștigat de trei ori trofeul continental, va găzdui EURO 2024. Ultima competiție de asemenea anvergură care a fost organizată...

Marii furnizori de armament vor fi scutiți de obligațiile de offset în România

Ministerul Apărării Naționale al României a elaborat un proiect de Ordonanță de Urgență care, dacă va fi aprobat de Guvern, ar urma să scutească...
Ultima oră
Pe aceeași temă