21.8 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialGalmopan SA Galati va crea 150 de locuri de munca

Galmopan SA Galati va crea 150 de locuri de munca

Galmopan SA, cel mai important producator local de panificatie si produse lactate, investeste intr-o noua fabrica de biscuiti amplasata in Zona Libera 2 Braila. Vor fi create minimum 150 de locuri de munca.
Pana la sfarsitul acestui an societatea Galmopan SA va finaliza programul investitional ce vizeaza deschiderea unei fabrici de biscuiti de nivel european. Finantarea este asigurata printr-un credit investitional acordat de Banca Comerciala Romana. Un aport deosebit pentru realizarea acestui proiect l-au avut si autoritatile locale brailene, care au reactionat prompt la aceasta initiativa ce va crea doar in prima faza minimum 150 de locuri de munca pentru braileni.
Echipamentele achizitionate pentru producerea biscuitilor se ridica la o valoare totala de 4 milioane de euro, cuprinzand o hala de productie, dar si o linie tehnologica ultramoderna pentru biscuiti si fursecuri. Capacitatea liniei va asigura consumul acestor produse pe piata interna, dar va permite si exportul in tarile limitrofe. In prezent biscuiti de aceeasi calitate sunt importati din tari precum Turcia, Italia sau Austria.
Galmopan SA se situeaza printre primii cinci mari producatori nationali de paine, a fost infiintata in anul 1892, avand o indelungata traditie in domeniul panificatiei, biscuitilor, produselor zaharoase si produselor lactate. Marcile mai importante promovate de Galmopan SA sunt Galacta, Nono, Pepe, Cochet, Bela, Croma.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă