11.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Galerie FOTO: Samsung Galaxy S6 Edge, oficial în România. 6 motive care fac diferența!

Galaxy S6 Edge este unul dintre cele mai revoluționare modele create de către sud-coreeni. Este creat dintr-un aliaj metalic rezistent la șocuri și zgârieturi și sticlă armată pe noul concept Gorilla Glass 4.  Galaxy 6 Edge este mai ușor decât S6 dar are același hardware care l-a propulsat în testele benchmark deasupra tuturor telefoanelor cu o diferență de peste 20%. Dar să vedem care sunt cele 6 motive care fac diferența!

CITEȘTE ȘI: INFOGRAFIC cu cele mai performante camere foto de pe smartphone-uri

1.ECRANUL

Galaxy S6 Edge are ecranul curbat pe ambele părți. Această caracteristică te ajută când primești apeluri și mesaje de la anumite contacte, alese dinainte, și poți vedea mai ușor notificările până să deblochezi telefonul. În plus, poți selecta recunoașterea apelurilor pe sistem cromatic și atunci când ai telefonul pe modul silențios și te afli în timpul unei ședințe, poți recunoaște identitatea apelantului fără să ridici telefonul de pe masă chiar dacă acesta se află cu touchscreen-ul lipit de birou. Datorită ecranului de pe margine poți vedea, discret, culoarea pe care ai atașat-o în contacte și ai disponibile o varietate de culori și nuanțe.

2. Procesorul pe 64 de biți de 14 nanomicroni

Galaxy S6 Edge este primul smartphone cu tehnologie Octa Core pe 64 de biți pe 14nm. Vorbim de un hardware construit în jurul celui mai nou procesor din zona de mobile  – Exynos. Un Quad Core de 2,1 GHz și un Quad Core de 1,5 GHz. În plus,  procesorul include ultimele plăcuțe LPDDR4 și memoria flash UFS 2.0

CITEȘTE ȘI: Cum arată smartphone-urile cu cele mai rapide camere

3. Filmează 2K, 4K și slow motion cu 8 frame-uri pe secundă

Galaxy S6 Edge are o cameră principală de 16 de megapixeli, capabilă să filmeze full HD la 60 de cadre pe secundă, 2K și 4K. În plus, noul model a implementat și un nou mod prin care să pornești camera mai repede: apeși de două ori butonul Home și ești gata de făcut poze. Atât camera principală, cât și cea pentru selfie-uri au o diafragmă de f/1.9, ceea ce se traduce în fotografii mai luminoase în condiții de luminozitate scăzută.

4. Incărcare WiFI

Galaxy S6 Edge se poate încărca WiFI pe diferite tipuri de suprafețe sau în spații special amenajate precum cafenele sau restaurante.

5. Autonomie 4 ore după o încărcare de 10 minute

Galaxy S6 Edge are o baterie ultra performantă care se poate încărca în doar 10 minute la o sursă de curent obișnuită de 220 V și care îți oferă o autonomie de 4 ore pentru trafic de date sau activități multimedia. Mai mult decât atât, în doar 30 de minute bateria telefonului va ajunge la 50%.

CITEȘTE ȘI: Smartphone-uri cu dotări eXclusive la nivel mondial

6. Cea mai nouă tehnologie implementată în senzorul de amprentă

Galaxy S6 Edge are cel mai performant senzor de amprentă capabil să-ți ofere în condiții de maximă siguranță următoarele tipuri de operațiuni: Fingerprint Unlock – verifică identitatea utilizatorului şi deblochează dispozitivul Web sign-in, autentificare pe website-uri cu ajutorul amprentelor Samsung Account, confirmarea identităţii pentru validarea cumpărăturilor făcute cu dispozitive Samsung Private Mode, configurarea senzorului de amprente ca metodă pentru deblocare Plaţi prin PayPal si folosirea amprentei ca mijloc pentru autorizarea plăţilor făcute prin contul PayPal.

</p>

Ultima oră
Pe aceeași temă