27.6 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialGala Premiilor AvocatNet.ro şi-a desemnat câştigătorii

Gala Premiilor AvocatNet.ro şi-a desemnat câştigătorii

AvocatNet.ro, cea mai mare comunitate de business si juridica din Romania, a desemnat joi, 24 octombrie 2013, castigatorii premiilor de excelenta in consultanta fiscala si juridica precum si reprezentanti ai unor companii reprezentative din mediul de business romanesc, in cadrul celei de-a treia editii a Galei AvocatNet.ro.

Evenimentul a fost gazduit de Athenee Palace Hilton si a reunit intr-o atmosfera selecta peste 150 participanti din randul caselor de avocatura si consultanta fiscala din Romania.

Devenit deja un moment de referinta in calendarul pietei de consultanta juridica si fiscala, Gala premiilor AvocatNet.ro a reunit specialisti din domeniul fiscal si juridic cat si lideri din comunitatea oamenilor de afaceri romani, din randul carora au fost desemnati castigatorii celor 17 proiecte de consultanta in afaceri care au atins excelenta prin proiectele de business implementate in cursul anului 2012.

Castigatorul serii pentru excelenta in sustinerea culturii antreprenoriale din Romania a fost societatea Biris Goran. Ana Maria Andronic, Head of IP, IT & Media, Biris Goran, unul dintre castogatorii serii, ne-a marturist: “Gala premiilor AvocatNet este cu siguranta cel mai prestigios eveniment care acorda distinctii pe piata avocaturii din Romania, care rasplateste intr-adevar eforturile noastre si pe care il asteptam cu totii cu interes in fiecare an. Si anul acesta echipa Biris Goran SCPA a fost distinsa cu un premiu special pentru‚ Excelenta in sustinerea culturii antreprenoriale din Romania. Un premiu special pentru un proiect special, si anume VentureConnect, ce reuneste antreprenori si investitori din zona IT si online si care, in ultimii ani, a reprezentat o rampa de lansare pentru antreprenori romani talenti, cu idei si businessuri valoroase, in cautare de finantare. Apreciem increderea pe care publicatia AvocatNet.ro, juriul si piata o investesc in noi si drept rasplata vom continua sa ne dezvoltam si sa oferim servicii si proiecte la standarde de excelenta.”

De asemenea, echipa anului la capitolul Contabilitate si Payroll a revenit lui FinExpert in timp ce echipei Schoenherr i-a revenit premiul pentru cea mai buna echipa a anului 2012 in domeniul de Merger & Aquisition. Premiul pentru cel mai bun departament de PR a fost inmanat casei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii.

“M-am bucurat, de-a lungul timpului, pentru recunoasterile obtinute de Tuca Zbacea & Asociatii pe plan local ori international, pentru ca o particica din sufletul meu s-a regasit, de fiecare data, in toate aceste distinctii. M-am bucurat enorm si in 2011, atunci cand AvocatNet mi-a oferit premiul PR-ul Anului, dar abia acum ma simt mandra cu adevarat. Premiul din 2013 nu mai este al meu sau al avocatilor firmei, ci apartine Departamentului de PR, colegelor mele care trudesc, zi de zi, la mentinerea unei bune reputatii si imagini a firmei. O particica insemnata din sufletul lor se regaseste, asadar, in distinctia acordata in aceasta seara. Le multumesc lor pentru sustinere si incredere, precum si juriului AvocatNet si echipei Avocatnet pentru ca au considerat ca Departamentul de PR al Tuca Zbarcea & Asociatii merita premiul din aceasta categorie”, ne-a declarat Alina Pintica, coordonatoarea departamentului de comunicare al Tuca Zbarcea & Asociatii unul dintre castigatorii serii.

Iata lista completa a castigatorilor:

1. Premiul pentru Excelenta in sustinerea culturii antreprenoriale din Romania

Societatea: Biris Goran

2. Echipa Anului – Merger&Acqusition

Societatea: Schoenherr

3. Echipa Anului – Finante Banci

Societatea: Zamfirescu Racoti & Partners

4. Echipa Anului – Imobiliare

Societatea: Reff si Asociatii

5. Echipa Anului – Insolventa

Societatea: Zamfirescu Racoti & Partners

6. Echipa Anului – Achizitii Publice

Societatea: Vass Lawyers

7. Echipa Anului – Dreptul Concurentei

Societatea: D&B David si Baias

8. Echipa Anului – Litigii

Societatea: Bostinasi Asociatii

9. Echipa Anului – Contabilitate & Payroll

Societatea: FinExpert

10. Echipa Anului – Energie

Societatea: Schoenherr

11. Cel mai bun program de Internship

Societatea: Voicu & Filipescu

12. Cel mai bun program de CSR

Societatea: Bosinasi Asociatii

13. Departamentul de PR al Anului

Societatea: Tuca Zbarcea & Asociatii

14. Premiul special pentru – Criminal Business Law

Societatea: Danila Petre & Asociatii

15. Premiul special pentru – Fast Growing Tax Practices

Societatea: Baker Tilly Klitou

16. Premiul special – Cea mai dinamica firma de contabilitate si consultanta fiscala

Societatea: PKF Finconta

17. Premiul special – Cea mai creativa abordare a profesiei de Avocat

Societatea: Ionescu si Sava

Gala a debutat pe acordurile saxofonistului Toni Ceb, care a delectat audienta de-a lungul intregii seri, alaturi de momentele speciale oferite de sponsorii evenimentului, Marsay, Casa de Mobila Simex, Mazda, Consiergo si Casa Paleologu, in cadrul carora au fost oferite invitatilor prin tragere la sorti premii in valoare de peste 10.000 Euro. Astfel, pe langa premiile de excelenta obtinute, invitatii la eveniment au avut sansa sa intre in posesia unui obiect de mobilier de lux oferit de Casa de mobila Simex, experienta unui test drive de pentru orice drum din tara in noua Mazda 6, o invitatie dubla la cursul “Retorica adaptata la context”, oferita de Casa Paleologu, un voucher in valoare de 1000 de euro pentru un costum al brandului Marsay si 3 abonamente la servicii de consultanta oferite de Consiergo.

Alin Popescu, CEO-ul AvocatNet ne-a povestit despre cum a evoluat povestea AvocatNet.ro: “Am inceput, acum mai bine de 12 ani, cu gandul ca orice moment greu poate fi depasit. Am aflat mai apoi ca, pentru multi oameni, astfel de incercari ajung sa fie definitorii pentru toate actiunile urmatoare. Oameni care se elibereaza de prejudecati si complexe, oameni care aleg sa ajute alti oameni constienti de faptul ca doar astfel comunitatea poate merge inainte. Asa s-a construit AvocatNet.ro, asa creste zilnic AvocatNet.ro, asa a reusit AvocatNet.ro sa atinga anual jumatate din romanii conectati la internet. Si, mai important, asa poate spune AvocatNet.ro ca simpla sa existenta arata ca Romania e mai altruista decat am crede.”

A treia editie a Galei AvocatNet.ro, a fost un eveniment sustinut de: Casa de Mobila Simex, Mazda, Helvetansa, Banca Italo Romena, Pescariu Sport & Spa, Agrafa Print Services, Consiergo, Marvin Wineshop, Olla Floral Art, Sabion, Cramele Recas, L’Occitane, Oya Beauty Lounge, Biosilk, Marsay, Visconti, Designer Elena Perseil, Asociatia Daruieste Viata, Casa Paleologu, Academica Medical, Speak Out, University of Strathcly de Business School, MediereNet, Key Vision, Athenee Palace Hilton, Romania Libera si The Money Channel.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă