10.1 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialFuncţii contra voturi. Ponta tocmai a numit-o pe Simona Man, preşedintele PPDD,...

Funcţii contra voturi. Ponta tocmai a numit-o pe Simona Man, preşedintele PPDD, la conducerea Autorităţii pentru Turism

UPDATE 20:20  Şi şeful organizaţiei judeţene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu , Eduard Dumitraşcu, a prins un post în cadrul guvernului Ponta. El fost numit de premierul în postul de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. Decizia a fost semnată luni Ponta.

_ _ _

Premierul Victor Ponta a numit-o, luni, pe Simona Man, preşedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu a fost numită la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism, cu rang de secretar de stat, scrie Mediafax. Postul de preşedinte al ANT era vacant de două luni, de când Răzvan Filipescu a demisionat de la conducerea instituţiei.

Postul de preşedinte al ANT este vacant de două luni, de când Răzvan Filipescu a demisionat de la conducerea instituţiei.

La sfârşitul lunii august, agenţia MEDIAFAX a anunţat că Răzvan Filipescu va pleca în septembrie de la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism, sursele citate, din zona politică şi turism, motivând retragerea prin tensiunile existente între acesta şi ministrul pentru IMM şi Turism, Florin Jianu.

ANT se află în subordinea Ministerului Economiei şi în coordonarea ministrului delegat pentru IMM, mediul de afaceri şi turism.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă