24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăSpecialFOTO. Un primar din Timiș s-a fotografiat doar în lenjerie intimă de...

FOTO. Un primar din Timiș s-a fotografiat doar în lenjerie intimă de culoare roz și papuci: La mine acasă pozez cum vreau

Fotografiile indecente ale unui primar dintr-o localitate din Timiș au devenit virale pe rețelele sociale. Primarul comunei Coșteiu, Petru Carebia, este cunoscut pentru pozele sale îndrăznețe cu care se laudă pe Facebook, însă, de această dată, Carebia susține că imaginile în care apare purtând doar lenjerie intimă de culoare roz și papuci i-au fost furate din telefon, scrie B1.

„Mi-au fost furate din telefon, eu nu am pus niciun fel de poze pe internet. Acum am vorbit cu avocatul îi dau în judecată pe cei care le-au pus”, a declarat Carebia pentru Cetăţeanul.

Întrebat cum şi pentru ce şi-a făcut astfel de fotografii, primarul de la Coştei a răspuns că la el acasă se pozează cum vrea, adaugă sursa citată.

„Sunt nişte fotografii făcute în intimitatea mea, la mine acasă. Aia în care apar dezbrăcat e trucată, eu nu am făcut astfel de poze şi nici nu le-am trimis la nimeni”, a mai spus edilul de Coşteiu.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă