26.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO Tinereţe fără bătrâneţe: Cum arată japoneza supranumită "Doamna tinereţii veşnice"

FOTO Tinereţe fără bătrâneţe: Cum arată japoneza supranumită „Doamna tinereţii veşnice”

Vă vine să credeţi sau nu, japoneza Masako Mizutani are 43 de ani şi este mama a doi copii. Ea a fost supranumită „Doamna tinereţii veşnice” în Japonia deoarece, în ciuda vârstei, are un ten impecabil şi o siluetă superbă.

Masako, de profesie model, a apărut în mai multe emisiuni tv în Japonia şi a impresionat întreaga ţară cu frumuseţea sa. Ea susţine că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică, dar îşi îngrijeşte tenul câte cinci ore pe zi.

În plus, modelul japonez are o dietă echilibrată bazată pe fructe şi legume, bea multă apă pentru a elimina toxinele, foloseşte creme cu vitamina E pentru a-şi hidrata tenul, se odihneşte bine şi nu fumează.

Masako Mizutani are o fiică de 20 de ani, despre care lumea crede, de obicei, că este sora ei mai mică.

Mulţi oameni cred că pozele cu Masako sunt prelucrate în Photoshop sau că japoneza foloseşte foarte mult machiaj pentru a-şi ascunde ridurile.

Ca să le demonstreze tuturor scepticilor că se înşeală, Masako a publicat pe contul de Facebook câteva poze cu ea cât se poate de naturală, fără strop de machiaj sau editare foto. Vezi pozele în galeria foto de mai sus.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă