3.4 C
București
marți, 7 decembrie 2021
AcasăSpecialFOTO INEDITE. Cum și-au decorat casele nostalgicii unor vremuri apuse

FOTO INEDITE. Cum și-au decorat casele nostalgicii unor vremuri apuse

Stilurile americane de amenajări interioare ale deceniilor 40`, 50` și 60` au fost conservate de câțiva iubitori din Statele Unite, care și-au transformat locuințele în adevărate refugii din contemporan, potrivit Daily Mail.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografii cu locuințele lor.

Citește și: FOTO. Cum să îți transformi ușile în spațiu de depozitare

Stilul anilor 1940

Soții Claire Nugent, în vârstă de 43 de ani, și Nigel Morter, în vârstă de 47 de ani, au fost căsătoriți timp de peste un deceniu. Cuplul este pasionat de stilul anilor 1940.

„Ne place stilul, pentru că acordă multă atenție detaliilor fiecărui element – de la mânere, la suprafețe largi”, a spus Claire Nugent.

În anul 2011, cei doi americani au cumpărat un turn de control de aerodrom din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, pe care l-au reabilitat într-un „Bed and Breakfast”, un spațiu în care cuplul oferă cazare și mic dejun contra cost.

De asemenea, în turnul de control, cuplul și-a amenajat și un spațiu privat.

Stilul anilor 1950

Emma Edwards, în vârstă de 46 de ani, și partenerul ei, Nigel Preston, în vârstă de 57 de ani, sunt pasionați de stilul anilor 1950.

„Întotdeauna mi-a plăcut stilul anilor 1950 – este plin de kitsch și este fascinant. În încăperile decorate în acest stil, abundă texturile, culorile și formele, astfel încât există întotdeauna ceva ciudat și frumos care să te entuziasmeze în casa ta”, a spus Emma Edwards.

Citește și: FOTO. Cum să transformi sticlele vechi în lămpi

Cuplul american a cheltuit în jur de 10.000 de lire sterline, echivalentul a peste 60.000 de lei.

Stilul anilor 1960

Ursula Forbush, în vârstă de 48 de ani, este pasionată de stilul anilor 1960.

„Da, știu că este kitch, dar acesta este motivul pentru care iubesc stilul anilor 1960. De la vazele din sticlă roșie și tapetul psihedelic, la mesele Formica, tot designul apartamentului meu cu două camere aduce un omagiu anilor 1960”, a spus Forbush.

Femeia a mai povestit că, în fiecare seară, când se întoarce în casa ei, pe care o numește „bula anilor 1960”, ascultă muzică de pe viniluri și uită de stresul prezentului.

Cele mai citite

VIDEO Democrația socialistă din China se bazează pe îmbunătățirea vieții oamenilor

Democrația socialistă este o formă mai autentică și mai superioară de democrație, iar China se bazează pe îmbunătățirea vieții oamenilor. Cu tema „valorile umane...

Arafat anunță măsurile de relaxare pentru sărbătorile de iarnă

CNSU a aprobat, marți seară, propunerea de prelungire a stării de alertă, precum și măsurile de relaxare pentru perioada ce cuprinde și Sărbătorile de...

Adrian Năstase, victorie în instanță. Judecătorii i-au admis reabilitarea

Adrian Năstase are parte de vești bune. Magistrații la ICCJ i-au admis cererea de reabilitare depusă în urmă cu două luni. Decizia nu este...
Ultima oră
Pe aceeași temă