6.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialFOTO. Ponta, la masă cu Ghiţă Ciobanul: Chiar e el în poză,...

FOTO. Ponta, la masă cu Ghiţă Ciobanul: Chiar e el în poză, nu e o greşeală a echipei mele!

Victor Ponta şi familia sa au fost la Jina, Sibiu, unde au luat masa cu primarul localităţii şi Ghiţă Ciobanul, a anunţat premierul pe pagina de Facebook.

Victor Ponta a mai precizat: “Chiar e Ghiţă în poză, nu e greşeală a Echipei mele! Şi dacă iau masa cu «acest» Ghiţă, sigur nu se supără Crin!”, cu referire la gafa de vineri, când echipa premierului a postat o fotografie în care anunţase o întânire cu regele Mihai, care nu a avut loc.

Citeşte şi: Victor Ponta precizează că a luat masa cu Familia Regală a României, dar nu şi cu Regele Mihai

“Azi, în baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă, la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pentru ospitalitate!”, scrie Ponta, mesajul fiind însoţit de patru fotografii în care apar premierul, soţia sa, Daciana Sârbu, cei doi copii ai săi şi Ghiţă Ciobanul.

O fotografie care îi înfăţişa pe premier şi pe Regele Mihai I stând la masă a fost postată vineri seară pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, în textul semnat de “Echipa VP” arătându-se că “premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă”, conform Mediafax.

Ulterior, pe pagina de Facebook a lui Ponta a apărut precizarea că premierul a luat masa cu familia regală vineri la Săvârşin, însă Regele Mihai nu a participat, luând parte Principesa Margareta şi Principele Radu, fotografia,de la prânzul oficial cu ocazia aniversării Regelui, fiind postată din greşeală de echipa online.

Cele mai citite

VIDEO. Cel mai bătrân animal terestru din lume a împlinit 191 de ani

Cel mai bătrân animal terestru în viață din lume, o broască țestoasă pe nume Jonathan, a împlinit 191 de ani! Cu toate acestea, animalul...
00:00:31

VIDEO. Joe Biden instalația din bradul național de Crăciun

Președintele american Joe Biden și prima doamnă, Jill Biden, au participat joi (30 noiembrie) la tradiția anuală de aprindere a Bradului Național de Crăciun...

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Națională

Mesajul de unitate al Zilei Naţionale ar trebui să fie prezent în orice acţiune a cetăţenilor, societăţii civile, mediului de afaceri, reprezentanţilor statului sau...
Ultima oră
Pe aceeași temă