28 C
Bucharest
Wednesday, 31 May 2023
HomeSpecialFOTO. Mercedes G500 4x4 Brabus: Mastodont de 3 TONE cu performanțe de...

FOTO. Mercedes G500 4×4 Brabus: Mastodont de 3 TONE cu performanțe de HOT hatchback

Brabus G500 4×4² este interpretarea tunerului german a SUV-ului off-road de la Mercedes. Modelul, după ce a primit tratamentul Brabus, poate accelera până la 100 km/h în mai puțin de 7 secunde.

Tunerului de casă al Mercedes, Brabus, și-a pus amprenta pe noul Mercedes G500 4×4, model prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. Dincolo de tratamentul estetic, marca Brabus, SUV-ul off-road a primit și un surplus de putere. Motorul twin-turbo V8 de 4.0 litri este capabil de 500 CP și are un cuplu motor de 710 Nm.

Citește și NOUL Hyundai Tucson, lansat în România. Ce prețuri are și cum arată SUV-ul coreean

Grație propulsorului mai puternic mașina, deși are 3 tone, accelerează până la 100 km/oră în doar 6.9 secunde. Viteza maximă a fost limitată electronic la 210 km/oră.

Printre modificări se numără și cele aduse sistemului de evacuare, grilei față, spoilerelor sau chiar aripilor. De asemenea sigla Mercedes a fost înlocuită cu cea a casei de tuning auto.

Modelul Mercedes G500 4×4 este fratele mai mic al puternicului Mercedes G63 AMG 6×6, mastodontul cu nu mai puțin de 6 roți cu tracțiune. Versiunea Brabus a lui G500 va fi expusă la Salonul Auto de la Frankfurt, care debutează săptămâna aceasta.

Citește și Lovitură pe piața auto: Mercedes-Benz a revenit pe locul 2 mondial, după 5 ani de zile

 

Cele mai citite

Sebastian Burduja anunță robotizarea în administrația centrală, finațarea se ridică la peste 107 milioane de lei

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a anunțat semnarea contractului de finanțare, prin PNRR, pentru robotizarea administrației centrale. ”Am semnat astăzi contractul de finanțare...

Rusia consideră că atacul cu drone asupra Moscovei reprezintă un act terorist

Federația Rusă consideră că atacul cu drone asupra Moscovei, înregistrat pe parcursul zilei de 30 mai 2023, reprezintă un "atac terorist fără precedent". Acest punct...

Sultanul și democratul, baba și pistolul

Convorbirea telefonică dintre democratul președinte al SUA, Joe Biden și Recep Tayyip Erdoğan, după câștigarea unui nou mandat de președinte al Turciei, arată încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă