20.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO. Jennifer Lopez este cel mai frumos om din lume. Vezi topul

FOTO. Jennifer Lopez este cel mai frumos om din lume. Vezi topul

Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album şi de includerea ei în juriul popularei emisiuni „American Idol”, informează Mediafax.

Cântăreaţa, în vârstă de 41 de ani, se alătură astfel unei pleiade de nume importante din showbiz-ul internaţional, precum Halle Berry, Jennifer Garner şi Beyonce Knowles, desemnate cei mai frumoşi oameni din lume în anii precedenţi, în acest top anual alcătuit de editorii revistei People.

„Este o adevărată nebunie. Rareori mi se întâmplă să rămân fără cuvinte. Mă simt onorată”, a declarat Jennifer Lopez. „Mă simt fericită şi mândră. Sunt mândră că nu am 25 de ani!„, a adăugat vedeta americană.

Artista americană, care este căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony şi a făcut o pauză în carieră în urmă cu câţiva ani pentru a naşte gemeni, în 2008, se bucură din nou de o imensă popularitate în Statele Unite ale Americii, după ce a devenit unul dintre membrii juriului emisiunii de televiziune „American Idol”.

Noul ei single, piesa dance-pop „On The Floor”, a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări.

Jennifer Lopez va lansa în luna mai primul ei album de studio din ultimii patru ani, intitulat „Love?”.

Topul celor mai frumoşi

Jennifer Lopez este însoţită pe lista din 2011 de alte vedete precum Zac Efron, Reese Witherspoon, Jessica Simpson, Mandy Moore – care completează Topul 5 al celor mai frumoşi oameni din lume -, dar şi de Jennifer Hudson, Katie Holmes, Sandra Bullock, Eva Longoria şi Ryan Reynolds.

În 2010, titlul de cel mai frumos om din lume i-a revenit actriţei Julia Roberts, iar în 2009, actriţei Christina Applegate.

Revista People nu precizează criteriile luate în considerare la realizarea acestei liste.

Secretul lui Jenifer Lopez

Renumită pentru silueta voluptuoasă şi tenul ei impecabil, artista americană a spus reuşita din viaţa personală o face să arate atât de bine: „Cred că totul se datorează faptului că am parte de multă iubire în viaţa mea. Sunt norocoasă că sunt o persoană atractivă, însă întotdeauna am considerat că adevărata frumuseţe vine din inimă”.

După ce a devenit, anul trecut, unul dintre membrii juriului emisiunii-concurs „American Idol” – cea mai urmărită emisiune de televiziune din SUA -, Jennifer Lopez a devenit imaginea unor produse fabricate de companii importante, precum grupul cosmetic L’Oreal, lamele Venus şi o linie vestimentară pentru copii creată de casa Gucci.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă