9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăSpecialFOTO INEDITE. Cinci idei creative de a refolosi becurile arse

FOTO INEDITE. Cinci idei creative de a refolosi becurile arse

Becurile arse care ajung, de obicei, la gunoi, pot fi transformate în obiecte decorative inedite, sau chiar în corpuri de iluminat, potrivit site-ului rd.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea ce obiecte decorative și corpuri de iluminat puteți face cu becurile arse.

Citește și: FOTO INEDITE. Cum și-au decorat casele nostalgicii unor vremuri apuse

1. Vază

Becurile se pot transforma în vaze spectaculoase, potrivite atât pentru mese, cât și pentru rafturi cu cărți. Vazele se pot decora și stabiliza cu fire metalice modelate.

2. Lampă cu ulei

Becul ars poate fi făcut să lumineze din nou, cu ulei. Lampa astfel formată are un aspect retro și poate fi un instrument cheie pentru o atmosferă romantică.

3. Albine de ornament

Citește și: FOTO. Cum să îți transformi ușile în spațiu de depozitare

Albinele de ornament din becuri arse pot fi făcute cu ajutorul copiilor, care le pot picta și le pot lipi ochii, antenele și aripile.

4. Mini-rezervație artificială

„Mini-rezervațiile” amenajate în becuri sunt spectaculoase și se potrivesc de minune atât pe birou, cât și în rafturile bibliotecii.

5. Ornament de agățat

Ornamentul de agățat poate fi făcut atât cu flori naturale, cât și cu flori artificiale, măști sau alte obiecte decorative.

 

 

Cele mai citite

Tendințe manichiură 2022. Ce modele și culori alegem

Tendințe manichiură 2022. Mâinile delicate și îngrijite reprezintă atributul fiecărei femei care pune preț pe imaginea ei. Totuși, timp ce pentru unele doamne și...

1 din 4 români trăiește în sărăcie cruntă. Ce spun statisticile

Rata sărăciei relative a fost în anul 2020 de 23,4%, în valori absolute, numărul săracilor corespunzător acestei rate fiind de 4,524 milioane persoane, conform...

Ziua Recunoștinței Neagră: Zeci de persoane ucise prin împușcare

Un băiat în vârstă de 13 ani este suspectat că a tras în mod accidental în timp ce manipula o armă de foc într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă