22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO INEDITE. Cinci idei creative de a refolosi becurile arse

FOTO INEDITE. Cinci idei creative de a refolosi becurile arse

Becurile arse care ajung, de obicei, la gunoi, pot fi transformate în obiecte decorative inedite, sau chiar în corpuri de iluminat, potrivit site-ului rd.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea ce obiecte decorative și corpuri de iluminat puteți face cu becurile arse.

Citește și: FOTO INEDITE. Cum și-au decorat casele nostalgicii unor vremuri apuse

1. Vază

Becurile se pot transforma în vaze spectaculoase, potrivite atât pentru mese, cât și pentru rafturi cu cărți. Vazele se pot decora și stabiliza cu fire metalice modelate.

2. Lampă cu ulei

Becul ars poate fi făcut să lumineze din nou, cu ulei. Lampa astfel formată are un aspect retro și poate fi un instrument cheie pentru o atmosferă romantică.

3. Albine de ornament

Citește și: FOTO. Cum să îți transformi ușile în spațiu de depozitare

Albinele de ornament din becuri arse pot fi făcute cu ajutorul copiilor, care le pot picta și le pot lipi ochii, antenele și aripile.

4. Mini-rezervație artificială

„Mini-rezervațiile” amenajate în becuri sunt spectaculoase și se potrivesc de minune atât pe birou, cât și în rafturile bibliotecii.

5. Ornament de agățat

Ornamentul de agățat poate fi făcut atât cu flori naturale, cât și cu flori artificiale, măști sau alte obiecte decorative.

 

 

Cele mai citite

Șapte ambarcațiuni cu peste 400 de migranți au ajuns în Insulele Canare

Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite afirmă că, dintre cei 266.940 de migranți care au încercat să ajungă în Europa anul trecut, 97%...

UE se angajează să aloce 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor

Uniunea Europeană va aloca 3,5 miliarde de euro (3,71 miliarde de dolari) pentru a proteja oceanele și a promova durabilitatea printr-o serie de inițiative...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă