15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialFOTO: Dan Mihalache, surprins dormind la o întâlnire oficială. Cum se apără...

FOTO: Dan Mihalache, surprins dormind la o întâlnire oficială. Cum se apără consilierul prezidențial

Șeful cancelariei prezidențiale, Dan Mihalache, a fost fotografiat dormind în timpul unei întâlniri cu o delegație din Serbia, unde l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis, într-o vizită oficială. Consilierul prezidențial a declarat că pozele sunt o ”manipulare ordinară”. 

Fotografiile publicate de click.ro au devenit virale pe rețelele de socializare. 

Dan Mihalache a făcut parte din delegaţia care l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis în Serbia, la jumătatea lunii iulie. Un membru al delegaţiei sârbe a realizat câteva fotografii în care Dan Mihalache apare dormind în timpul întâlnirii cu delegaţia sârbă, potrivit Click.ro. 

În fotografii se poate vedea cum Dan Mihalache doarme pe scaun, cu capul pe spate, iar în jurul său, la o masă, se află mai mulţi oficiali. 

Oficialul s-a apărat spunând că pozele sunt manipulate și a precizat că fiecare membru al delegației își vedea de ”treaba lui”. 

”Văd că prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămâna se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumina defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegaţia română aştepta terminarea convorbirilor tet-a-tet dintre preşedinţii Nikolic şi Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o ora. De altfel cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aș fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă e vorba de un binevoitor român”, a declarat Mihalache pentru știripesurse.ro. 

Întâlnirea ar fi avut loc pe 16 iulie, când președintele Klaus Iohannis a plecat în Serbia, la invitaţia omologului său sârb Tomislav Nikolić, pentru o vizită de o singură zi.

Şeful statului a fost însoţit la Belgrad de şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, de consilierul pe politică externă, Lazăr Comănescu, şi de consilierul pe securitate naţională, Ion Oprişor. Click.ro a scris, citând surse din delegația sârbă, că atunci când cei doi președinți s-au retras pentru a discuta, Mihalache a adormit. 

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă