10.1 C
București
miercuri, 22 martie 2023
AcasăSpecialFOTO: Dan Mihalache, surprins dormind la o întâlnire oficială. Cum se apără...

FOTO: Dan Mihalache, surprins dormind la o întâlnire oficială. Cum se apără consilierul prezidențial

Șeful cancelariei prezidențiale, Dan Mihalache, a fost fotografiat dormind în timpul unei întâlniri cu o delegație din Serbia, unde l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis, într-o vizită oficială. Consilierul prezidențial a declarat că pozele sunt o ”manipulare ordinară”. 

Fotografiile publicate de click.ro au devenit virale pe rețelele de socializare. 

Dan Mihalache a făcut parte din delegaţia care l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis în Serbia, la jumătatea lunii iulie. Un membru al delegaţiei sârbe a realizat câteva fotografii în care Dan Mihalache apare dormind în timpul întâlnirii cu delegaţia sârbă, potrivit Click.ro. 

În fotografii se poate vedea cum Dan Mihalache doarme pe scaun, cu capul pe spate, iar în jurul său, la o masă, se află mai mulţi oficiali. 

Oficialul s-a apărat spunând că pozele sunt manipulate și a precizat că fiecare membru al delegației își vedea de ”treaba lui”. 

”Văd că prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămâna se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumina defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegaţia română aştepta terminarea convorbirilor tet-a-tet dintre preşedinţii Nikolic şi Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o ora. De altfel cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aș fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă e vorba de un binevoitor român”, a declarat Mihalache pentru știripesurse.ro. 

Întâlnirea ar fi avut loc pe 16 iulie, când președintele Klaus Iohannis a plecat în Serbia, la invitaţia omologului său sârb Tomislav Nikolić, pentru o vizită de o singură zi.

Şeful statului a fost însoţit la Belgrad de şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, de consilierul pe politică externă, Lazăr Comănescu, şi de consilierul pe securitate naţională, Ion Oprişor. Click.ro a scris, citând surse din delegația sârbă, că atunci când cei doi președinți s-au retras pentru a discuta, Mihalache a adormit. 

Cele mai citite

În 2022, BAT a reciclat 22,6% din volumul de apă utilizat la nivel global

BAT anunță rezultate remarcabile obținute în atingerea obiectivelor ambițioase privind managementul apei folosite în procesul de producție Obiectivele BAT până în anul 2025 includ certificare...

Calitatea construcției, structura de rezistență și poziționarea- cele mai importante criterii pentru români atunci când achiziționează o casă

În luna martie 2023, Ingineri Asociați Construct, companie specializată în proiectarea structurilor de rezistență, a demarat un sondaj online* prin care să evidențieze care...

Premierul grec Mitsotakis a transmis că alegerile generale vor avea loc în mai

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a anunţat marţi seară, trei săptămâni după o catastrofă feroviară care a condus la numeroase manifestaţii împotriva guvernului său, că...
Ultima oră
Pe aceeași temă