9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Dacia Lodgy Stepway și Dacia Dokker Stepway, lansate la Paris

FOTO. Dacia Lodgy Stepway și Dacia Dokker Stepway, lansate la Paris

Dacia își extinde oferta gama comercială prin introducerea versiunii Stepway pe două noi modele, Lodgy și Dokker, se arată într-un comunicat la companiei Dacia.

Lodgy Stepway si Dokker Stepway afișează, astfel, un temperament mai robust și adoptă o nouă personalitate inspirată din universul modelelor crossover. Cele două versiuni dispun de numeroase elemente de design specifice :

bare de protecție față (și spate pentru Lodgy) în culoarea caroseriei,

scuturi față și spate crom satinat,

proiectoare de ceață față cu ornamente crom satinat,

pasaje de roti cu protecții de culoare neagră,

praguri de culoare neagră,

ornamente de design Dark Metal pentru barele de pavilion

– retrovizoare exterioare și jante din aluminiu, 

calandru și un bandou superior al calandrului de culoare neagră pentru Lodgy Stepway.

Lodgy Stepway și Dokker Stepway sunt disponibile în cinci nuanțe de caroserie, incluzând Bleu Azurite, și afișează un stripping cu denumirea STEPWAY pe portierele din față. Ambele modele își afirmă atributele de robustețe și dinamism manifestate deja de Sandero Stepway.

Motorizări

Lodgy Stepway este disponibil în doua variante de motorizare pe benzină: TCe 115 CP și 1.6 MPI 85 CP, ambele asociate unei cutii de viteze mecanice în 5 trepte. În varianta diesel, Lodgy Stepway este disponibil cu motorul de 1.5 dCi și dezvoltă o putere de 90 sau 110 CP.

Dokker Stepway propune motorul pe benzina TCe 115 CP care afisează un consum de combustibil de numai 5,8 l/100 km3 în ciclu mixt și emisii CO2 de 135 g/km3. În varianta diesel, Dokker Stepway este disponibil cu motorul de 1.5 dCi și poate dezvolta o putere de 75 sau de 90 CP.

Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă