3.4 C
București
duminică, 5 decembrie 2021
AcasăSpecialFOTO. Dacia Lodgy Stepway și Dacia Dokker Stepway, lansate la Paris

FOTO. Dacia Lodgy Stepway și Dacia Dokker Stepway, lansate la Paris

Dacia își extinde oferta gama comercială prin introducerea versiunii Stepway pe două noi modele, Lodgy și Dokker, se arată într-un comunicat la companiei Dacia.

Lodgy Stepway si Dokker Stepway afișează, astfel, un temperament mai robust și adoptă o nouă personalitate inspirată din universul modelelor crossover. Cele două versiuni dispun de numeroase elemente de design specifice :

bare de protecție față (și spate pentru Lodgy) în culoarea caroseriei,

scuturi față și spate crom satinat,

proiectoare de ceață față cu ornamente crom satinat,

pasaje de roti cu protecții de culoare neagră,

praguri de culoare neagră,

ornamente de design Dark Metal pentru barele de pavilion

– retrovizoare exterioare și jante din aluminiu, 

calandru și un bandou superior al calandrului de culoare neagră pentru Lodgy Stepway.

Lodgy Stepway și Dokker Stepway sunt disponibile în cinci nuanțe de caroserie, incluzând Bleu Azurite, și afișează un stripping cu denumirea STEPWAY pe portierele din față. Ambele modele își afirmă atributele de robustețe și dinamism manifestate deja de Sandero Stepway.

Motorizări

Lodgy Stepway este disponibil în doua variante de motorizare pe benzină: TCe 115 CP și 1.6 MPI 85 CP, ambele asociate unei cutii de viteze mecanice în 5 trepte. În varianta diesel, Lodgy Stepway este disponibil cu motorul de 1.5 dCi și dezvoltă o putere de 90 sau 110 CP.

Dokker Stepway propune motorul pe benzina TCe 115 CP care afisează un consum de combustibil de numai 5,8 l/100 km3 în ciclu mixt și emisii CO2 de 135 g/km3. În varianta diesel, Dokker Stepway este disponibil cu motorul de 1.5 dCi și poate dezvolta o putere de 75 sau de 90 CP.

Cele mai citite

De ce se scumpește pâinea

De ce se scumpește pâinea este o întrebare pe care și-o pun tot mai mulți români. Întrebarea este justificată în condițiile în care România...

Guvernul analizează criza sanitară produsă de Omicron

Guvernul analizează criza sanitară produsă de tulpina Omicron, cea mai nouă formă a virusului Covid. Discuția se poartă într-o ședință de urgență a Executivului,...

Subvențiile pentru fermieri vor fi blocate dacă nu lucrează pământul

Subvențiile pentru fermieri vor fi blocate dacă aceștia nu lucrează pământul, a anunțat, duminică, ministrul Agriculturii. Adrian Chesnoiu, noul ministru, a declarat la postul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă