20.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO: Cum să dai personalitate unui proiect de casă - vopselele decorative

FOTO: Cum să dai personalitate unui proiect de casă – vopselele decorative

Atunci când ne gândim la modul de amenajare al locuinţei, ne dorim întotdeauna un spaţiu primitor, relaxant, bazat pe un anumit echilibru şi o armonie perfectă. Înţelegerea lucrurilor din jur şi viziunea noastră se reflectă asupra design-ului şi finisajelor interioare.

Tocmai de aceea trebuie să fim foarte atenţi asupra detaliilor alese deoarece de la o combinaţie de tonalităţi şi simetrii clar definite până la un kitsch cromatic există o singură aplicare cu pensula în plus.

Pentru obţinerea unui decor ce exprimă diversitate, emoţii vibrante şi texturi rafinate, Decora House vă propune o gamă variată de vopsele decorative de interior ce se diferenţiază prin versiunea pe care o conferă locuinţei datorită efectelor fascinante ale pereţilor, calităţii profesionale, complexitatea aplicării şi noi posibilităţi creative.

Chiar dacă vopseaua decorativă este mai scumpă decât cea lavabilă, aceasta deţine caracteristici deosebite din punct de vedere al întreţinerii şi durabilităţii produsului.

Totodată, vă puteţi rezuma doar la finisarea unui singur perete al camerei fixând un punct central asupra unui obiect de artă sau asupra unei piese de mobilier pe care vreţi să o puneţi în valoare.

În ceea ce priveşte modalitatea de aplicare a vopselelor decorative trebuie să ţineţi cont de următoarele lucruri:

îndepărtarea tuturor materialelor necompacte sau exfoliate de pe suprafeţele ce urmează a fi decorate;

nivelarea acestora cu ajutorul unor produse şi soluţii speciale;

aplicarea vopselei decorative cu pensula sau rola;

evitarea excesului de produs pentru a menţine o proiectare omogenă şi permiterea unei uscări parţiale în funcţie de materialul folosit.

Aureum

Vopseaua decorativă Aureum este un finisaj de interior ce conferă un aspect aurit rafinat cu tonalităţi calde, inspirate din natură.

Disponibil într-o paletă de 8 culori inspirate din mitologia greaca, Aureum face posibilă obţinerea unor finisaje distinse în diferite tonuri aurii, iar în funcţie de sursele de lumina şi unghiul din care este privită suprafaţa, creează tipare generoase cu textură aurie.

Ottocento

Folosită pentru interioarele de stil clasic, vopseaua decorativă Ottocento îşi găseşte nenumărate aplicaţii în spaţiile contemporane caracterizate de un stil luxos şi elegant.

Datorită variantelor multiple de aplicare şi finisare, această vopsea decorativă reproduce efectul acoperirilor tradiţionale cu ţesături de catifea, caracterizată prin reflexii strălucitoare.

Encanto

Cu vopseaua decorativă Encanto, arta antică şi designul modern se reunesc într-un singur produs cu aceste accente cromatice metalizate care pot avea un efect magic asupra pereţilor casei dumneavoastră.

Encanto conferă mediului o simetrie perfectă greu de obţinut cu ajutorul vopselelor normale, fiind permeabil la vapori şi cu o putere de acoperire foarte mare.

Imperium

Finisajul Imperium, disponibil în foiţă de aur, argint, metalizat sau în pulbere de aur poate fi aplicat pe pereţi, obiecte decorative sau pe orice alte tipuri de suporturi de design interior, îmbinând perfect arhitectura exterioară cu amenajările interioare.

Ardesia

Folosită la faimoasele portaluri lucrate în relief din oraşul medieval Genova, vopseaua decorativă de interior Ardesia reproduce efectul material al pietrei naturale valorificând designul unei locuinţe.

Datorită capabilităţilor sale tehnice, această tencuială decorativă de interior este astăzi la mare căutare de către designeri, venind în întâmpinarea tuturor doleanţelor clienţilor Decora House.

Kreos Filpose

Kreos Filopse este un finisaj inovator ce permite realizarea unei acoperiri preţioase căreia i se pot da multiple efecte decorative metalice.

Moale la atingere şi uşor de lucrat, acest produs permite realizarea finisării dorite, în culorile şi stilul care se potrivesc mai bine mediului ce va fi decorat.

Decor Stucco

Tencuiala interioară Decor Stucco este un material pe bază de calciu natural care poate fi folosit într-o manieră tradiţională pentru a exprima diverse declinări ale materialului: de la strălucirea oglindă la opac şi la semilucios.

Creat la început pentru a imita piatra de marmură, Decor Stucco poate fi aplicat pe elemente arhitecturale curbate sau pe porţiuni de suprafaţa îmbogăţind întregul spaţiu înconjurător.

Puteţi viziona modul de aplicare a vopselelor decorative prezentate pe un nou canal de comunicare numit Decorativi. Pentru mai multe detalii şi informaţii puteţi apela la serviciile firmei Decora House (www.decora-house.ro) sau la telefon 0730 418 279.

 

Cele mai citite

Român găsit vinovat de comiterea unei crime de o instanță din Anglia

Un român care trăiește în Anglia a fost găsit vinovat de o instanță de judecată din Londra pentru comiterea unei crime. Sabin Manda (32...

Atac masiv cu drone al Ucrainei pe teritoriul Rusiei: 125 de drone distruse, daune în mai multe regiuni

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, Ucraina a lansat un atac de amploare cu drone pe teritoriul Rusiei, provocând daune în mai multe...

Serghei Lavrov respinge ideea unui nou început în relațiile internaționale și critică Occidentul în cadrul Adunării ONU

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a exclus categoric posibilitatea unui nou început în relațiile internaționale, acuzând Occidentul de subminarea valorilor globalizării.  În discursul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă