3.3 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialFOTO: Cum a devenit o pereche de ochelari vedeta unui muzeu de...

FOTO: Cum a devenit o pereche de ochelari vedeta unui muzeu de artă modernă

Un tânăr de 17 ani și-a lăsat intențional perechea de ochelari pe podeaua Muzeului de Artă Modernă din San Francisco. Astfel, el a păcălit mai mulți vizitatori, care au crezut că este vorba despre o lucrare postmodernă, notează site-ul Boredpanda.

Astfel, la scurt timp după ce el a lăsat ochelarii pe podea, o mulțime de oameni s-a adunat în jurul lor, încercând să descifreze semnificația „operei de artă”. El a fost ajutat de un prieten, alături de care a documentat răspunsurile vizitatorilor. Mai târziu, ei au publicat fotografiile pe Twitter, fiind distribuite de peste 40.000 de ori.

„Când am ajuns iniţial am fost impresionaţi de lucrările şi de picturile expuse în acest muzeu imens. Cu toate acestea, unele „lucrări” nu au fost prea surprinzătoare pentru unii dintre noi. Am dat peste un animal de pluş pe o pătura gri şi am început să ne întrebam dacă acesta este cu adevărat impresionant pentru unii dintre oamenii din jur”, a povestit tânărul TJ Khayatan, citat de The Independent.

Deschideți galeria pentru a vedea mai multe fotografii cu ineditul experiment.

 

 

 

Cele mai citite

Ucraina a fost atacată în timpul nopții cu 23 de drone de luptă rusești și de o rachetă

Ucraina spune că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă, informează...

IPS Teodosie, urmărit penal de DNA

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, este urmărit penal de DNA, pentru cumpărare de influență, a anunțat Direcția Națională Anticorupție. Alături de IPS Teodosie, este urmărit penal,...
Ultima oră
Pe aceeași temă