1.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialFOTO. Cum va arăta primul parc de aventură de pe litoralul românesc

FOTO. Cum va arăta primul parc de aventură de pe litoralul românesc

Primul parc de aventură de pe litoralul românesc, „Paradis Land”, va fi inaugurat la sfârşitul lunii martie, în apropierea staţiunii Neptun, informează Mediafax.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu primul parc de aventură de pe litoralul românesc, „Paradis Land”

Citește și: Expoziție de păianjeni și scorpioni vii la Muzeul „Grigore Antipa”

Amplasat în pădurea Comorova din staţiunea Neptun, pe o suprafaţă de două hectare, parcul de aventură are 11 trasee diferite ca mărime, grad de dificultate şi de aventură.

Parcul include jocuri de căţărare, tir cu arcul, airsoft, Petanq și trasee de tiroliene, la înălţimi de peste zece metri.

Prețurile biletelor de intrare în „Paradis Land” vor fi de 35 de lei pentru copii şi de 50 de lei pentru adulţi.

Planul parcului de aventură a fost realizat de către doi oameni de afaceri din Constanţa, Aurelian Marin şi Cosmin Stanciu.

Citește și: FOTO INEDITE. Cum arată hotelul în care poți fi CAZAT alături de ANIMALE SĂLBATICE

„Paradis Land este un concept ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Ne dorim ca în viitorul apropiat să dezvoltăm o zonă de minigolf, o zonă de paint-ball şi trasee de bicicletă", a spus Aurelian Marin.

„Paradis Land” va fi al doilea ca mărime din ţară, după cel de la Braşov. Parcul va fi deschis timp de zece luni pe an şi îl va avea drept mascotă pe temutul Căpitan Barbarossa.

Cele mai citite

Fraudă de 15 milioane de euro făcută cu mașini second hand

Inspectorii din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat o grupare infracţională care a tranzacţionat mijloace de transport din spaţiul intracomunitar, în cuantum...

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții românilor din SUA. Ar urma o întâlnire cu secretarul de stat Blinken

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită de lucru în Statele Unite, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiesc în SUA. Din imaginile...

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit! Care este filmul ce i-a schimbat cursul vieții

Arnold Schwarzenegger a devenit celebru în documentare precum "Pumping Iron", ceea ce s-a tradus ulterior printr-o carieră de succes la Hollywood, asta și datorită fizicului...
Ultima oră
Pe aceeași temă