4.2 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSpecialFOTO: Cum a ajuns Grecia BĂTAIA DE JOC a propriei nepăsări și...

FOTO: Cum a ajuns Grecia BĂTAIA DE JOC a propriei nepăsări și cum s-a mutat JUNGLA pe arenele sale sportive

După 11 ani de când Grecia a cheltuit 15 miliarde de euro pentru a găzdui Jocurile Olimpice de vară din 2004, unele dintre splendorile sportului de atunci se află în ruine.

Există două motive majore pentru care stadioanele greceşti se dărâmă, iar terenurile sportive s-au umplut de tufişuri: situaţia economică dezastruoasă a Greciei şi faptul că multe dintre clădirile şi terenurile sportive au fost destinate unor sporturi pentru care nu există nici un interes local, relatează Business Insider.

Citește și: FOTO: Vine APOCALIPSA, iar omenirea va fi ÎNGENUNCHEATĂ! Cum va arăta lumea în 2050

O serie de oficiali greci au declarat pentru AFP că nu a existat un plan coerent de construire a infrastructurii sportive şi că nimeni nu a crezut că aceste terenuri ar mai putea fi folosite după Olimpiadă.

Centrul acvatic, arena de volei pe plajă şi arena de softball se dărâmă. În plus, impunătorul Helliniko Olympic Complex a fost abandonat şi are nevoie urgentă de investitori pentru a nu se prăbuşi sub propria greutate.

GALERIA FOTO de mai sus este sugestivă pentru situaţia sportului din Grecia şi demonstrează importanţa planificării pe termen lung în cazul unei investiţii de o asemenea amploare.

Citește și: FOTO: Cine sunt și cum arată cele mai SEXY SPORTIVE ale anului 2015

 

 

Cele mai citite

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...

Gogoașa reconstrucției Ucrainei

Dialogurile din cadrul întâlnirilor lui Marcel Ciolacu, premierul României, cu cei trei miniștri ai executivului american, au avut o constantă: economia României este în...

Joe Biden vrea condamnarea fermă a violenţelor sexuale comise de teroriştii Hamas

Preşedintele american, Joe Biden, a cerut marţi, la Boston, în cadrul unei întâlniri destinate să strângă fonduri pentru campania sa, "condamnarea fără ambiguitate şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă