11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. CES 2013: Seria 7 CHRONOS şi ULTRA. Revoluţionează Samsung ULTRABOOK-urile?

FOTO. CES 2013: Seria 7 CHRONOS şi ULTRA. Revoluţionează Samsung ULTRABOOK-urile?

Samsung Electronics Co., Ltd îşi extinde gama de notebook-uri premium Samsung Seria 7 CHRONOS prin lansarea, la CES 2013 (Consumer Electronics Show), a două noi produse: un nou model de notebook Seria 7 CHRONOS, ce oferă performanţă profesională într-o configuraţie clară şi uşoară, şi modelul Samsung Seria 7 ULTRA, care duce Ultrabook-urile la următorul nivel prin intermediul unei puteri de calcul, functionalităţi touch-screen şi a unei performanţe grafice superioare, potrivit unui comunicat remis romanialibera.ro.

Citeşte şi: FOTO. CES 2013: Care sunt cele mai anticipate gadgeturi şi care sunt trendurile în IT&C în 2013

“2012 a fost un an foarte bun pentru PC-urile Samsung – ne-am extins portofoliul, profitând de oportunităţile oferite de noile configuraţii şi de cerinţele consumatorilor. Acestea au condus la o creştere importantă a poziţiei pe care o deţinem în industrie.” a declarat David Song, Vicepreşedinte Senior al diviziei IT & Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics. “În 2013, vom continua să ne concentrăm pe inovaţie şi pe dezvoltarea de produse care să se potrivească perfect stilului de viaţă al consumatorului, menţinând în acelaşi timp design-ul premium şi standardul înalt de performanţă. Noile modele din Seria 7 CHRONOS şi Chronos ULTRA sunt doar două exemple care arată la ce noi lansări se pot aştepta consumatorii să asiste de-a lungul acestui an.”

Noul model Seria 7 CHRONOS

Seria 7 CHRONOS aduce o putere de procesare mai mare şi RAMaccelerator, o nouă soluţie software care creşte cu până la 150% viteza de navigare, păstrând în acelaşi timp capacitatea de a rula aplicaţii prin folosirea memoriei disponibile.

În plus, posibilitatea de a susţine 10 puncte multitouch în acelaşi timp creşte valoarea experienţei de utilizare, oferind consumatorului posibilitatea de a interacţiona direct cu ecranul, cu pad-ul tactil sau cu tastatura. Având o carcasă din aluminiu şlefuit, noul model din Seria 7 CHRONOS păstrează linia designului DNA (Digital Network Architecture) a predecesorului său.

Noua versiune este dotată cu un puternic procesor Intel® quad-core, până la 16GB RAM, până la 1TB de spaţiu de stocare şi o placă video dedicată de 2GB, toate încorporate într-un profil subţire, de numai 20.9mm (0.82 inci).

Seria 7 CHRONOS aduce o rezoluţie mai mare, display Full HD (1920×1080), cu nivel de luminozitate de 300 nit. În plus, noul model oferă un sunet mai bogat, facilitat de difuzoarele JBL® optimizate, o performanţă crescută a graficii, necesară pentru rularea funcţiilor de bază şi o durată de viaţă a bateriei ce a fost extinsă până la 11 ore.

Noul notebook din Seria 7 CHRONOS are o viteză mare de deschidere, de numai 2 secunde, în timp ce închiderea sa durează mai puţin de 12 secunde, menţinându-l astfel pregătit să acceseze aproape instantaneu orice resursă de care utilizatorul are nevoie pentru lucrul la nivel profesional.

Seria 7 Ultra – O nouă experienţă Ultrabook

La fel ca primul ultrabook din gama de produse a Seriei 7, noul model al Seriei 7 ULTRA încorporează performanţe crescute şi aduce o mobilitate ridicată, într-o carcasă de aluminiu super subţire şi uşoară.

Noul model al Seriei 7 ULTRA redă atât imagini foarte clare, cât şi un sunet complex şi puternic. În plus, acesta oferă posibilitatea vizionării de videoclipuri şi imagini pe ecran Full HD (1920×1080) şi un nivel de luminozitate de 300 nit, în timp ce varianta optimizată a difuzoarelor JBL şi placa de grafică AMD® completează valoarea ridicată a experienţei de utilizare impresionante. Ecranul noului ultrabook este mai luminos şi mai larg decât la modelele anterioare şi oferă un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Având o baterie cu o durată de viaţă de până la 8 ore, noul model permite utilizatorilor să rămână conectaţi întreaga zi, în timp ce ultima generaţie de procesoare Intel® CoreTM i5 sau i7 şi unitatea de stocare SSD de până la 256 de GB furnizează o putere de calcul ridicată, capabilă să răspundă cerinţelor celor mai exigenţi consumatori. În plus, posibilitatea de a susţine 10 puncte multitouch şi viteza de deschidere de numai 6 secunde îi maximizează productivitatea şi mobilitatea.

Aparatul oferă de asemenea conectivitate 4G LTE, facilitând astfel accesibilitatea din orice loc (modelul cu touch-screen). Conectarea la alte dispozitive nu este aproape niciodată o problemă datorită existenţei a 3 porturi USB, iar blocarea în siguranţă este garantată de prezenţa unui port LAN şi a unui slot de siguranţă îngust.

Cele mai citite
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă