29 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialFost viceprimar, căutat pentru agresiune în trafic

Fost viceprimar, căutat pentru agresiune în trafic

Fostul viceprimar din Tuzla, Marian Sărăcilă, era căutat, ieri, la închiderea ediţiei, de poli-ţişti. Aceştia bănuiesc faptul că este unul dintre protagoniştii unui scandal monstru care a avut loc duminică seara, pe drumul care leagă Constanţa de Mangalia, în dreptul loca-li-tăţii Tuzla.

Incidentul a avut loc în urma unei şicanări în trafic, între un autoturism 4×4 şi mai mulţi motociclişti. Ulterior, la ieşirea din locali-tate, în sprijinul conducăto–ru-lui autoturismului, au mai venit câţiva susţinători care au agresat mai multe per-soane. Martorii spun că autoturismul, care aparţine lui Marian Sărăcilă, se deplasa haotic, chiar şi pe contrasens, şi i-a şicanat pe motociclişti. Cei care au venit în urma apelului telefonic i‑au bătut pe aceştia crunt, cu bâte şi bare de fier.

Cu toate că în grupul motocicliştilor se afla şi o fată, nici aceasta nu a scăpat de bătaie, ci a fost lovită cu violenţă cu pumnii şi picioarele.

În urma altercaţiei, un bărbat de 37 de ani, din 2 Mai, judeţul Constanţa, a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia, cu un picior rupt, dar şi cu alte leziuni. Şi cei care au oprit pentru a-i ajuta pe cei bătuţi au fost ameninţaţi şi bătuţi.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, efectuându-se investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă