36.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialFost lider PNTCD, ales presedinte al PD Arad

Fost lider PNTCD, ales presedinte al PD Arad

Fostul lider al PNTCD Arad, Ovidiu Marian, a fost ales in functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PD. El a demisionat din functia de lider al organizatiei locale a taranistilor, anul trecut, in luna septembrie, iar in octombrie a parasit aceasta formatiune politica. Unul dintre motivele invocate in momentul demisiei a fost lipsa de viziune politica si incapacitatea organizatorica a actualului grup, promovat direct de presedintele partidului, Gheorghe Ciuhandu, pe criterii de rudenii in fruntea filialei aradene.
Ovidiu Marian a acuzat ca la conducerea organizatiei judetene a PNTCD a fost promovata o grupare care la alegerile locale din iunie 2004 s-a remarcat printr-o neimplicare totala. In campania electorala dinaintea primului tur al alegerilor locale de anul trecut, Marian, candidat si el la fotoliul de primar, a fost acuzat ca a facut cateva intelegeri cu PSD. Chiar daca a fost acuzat, uneori cu probe indubitabile, acesta a dezmintit cu vehementa ca intre el si candidatul PSD la Primaria Arad, ex-primarul Dorel Popa, ar exista o colaborare.
Dar, dupa primul tur al alegerilor locale, taranistii aradeni s-au vazut tradati de presedintele lor, care a pozat in public alaturi de candidatul PSD la Primarie, Dorel Popa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă