9.7 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialFlutur vrea o revolutie portocalie contra PSD

Flutur vrea o revolutie portocalie contra PSD

Vicepresedintele PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, considera ca "vremea stangii a trecut" si ca este nevoie de o guvernare de dreapta. "PDL este singurul vehicul al dreptei romanesti", a tunat Gheorghe Flutur.

In opinia senatorului de Suceava, Gheorghe Flutur, numai PD-L poate asigura o guvernare de dreapta in adevaratul sens al cuvantului, numai ca pentru aceasta mai este nevoie de o noua revolutie portocalie contra PSD intrucat social-democratii continua sa aiba o mare sustinere, mai ales in mediul rural. "Putem oferi Romaniei a doua revolutie portocalie. PSD trebuie dislocat din mediul rural si pentru aceasta alegerile locale trebuie facute la firul ierbii", a spus Flutur. De altfel, liderul PD-L a lansat una din cele mai dure acuzatii la adresa omologului sau de la PSD, Gavril Mirza.
Gheorghe Flutur spune ca la nivel national, formatiunea politica pe care o reprezinta va realiza scorul cel mai bun pe care l-a realizat vreun partid politic la alegerile locale din 1990 si pana in prezent.
In replica, Gavril Marza anuntase ca vrea sa castige conducerea Consiliului Judetean Suceava si circa 70 de primarii la alegerile locale. Mirza si-a anuntat atat intentia de a candida la functia de presedinte al CJ Suceava, precum si ca vrea ca alegerile locale si cele generale sa aiba loc in luna octombrie. "Am vazut deja frica PSD si am vazut ca nucleul fricos din PSD este reprezentat chiar de liderul sucevean Gavril Mirza", a replicat senatorul Gheorghe Flutur. Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicai a declarat ca Gheorghe Flutur mizeaza pe "pauze de memorie" ale electoratului, pentru ca in cei 18 ani de tranzitie a fost la putere si dreapta care a guvernat in perioada 1996-2000 si din 2005 tot dreapta se afla la guvernare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă