20.6 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialFlutur: Honorius Prigoana poate fi un candidat pentru Camera in colegiul 1...

Flutur: Honorius Prigoana poate fi un candidat pentru Camera in colegiul 1 din Capitala

Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului, ca Honorius Prigoana, fiul deputatului Silviu Prigoana, ar putea fi un nume luat in calcul pentru candidatura pentru mandatul de deputat lasat vacant de Bogdan Olteanu, transmite Mediafax.

Intrebat daca PDL a stabilit candidatul in colegiul unde se organizeaza alegeri, dupa plecarea lui Bogdan Olteanu din Parlament, Flutur a precizat ca exista o propunere a Organizatiei Bucuresti, dar ca se vor mai analiza lucrurile pentru cea mai buna solutie, aratand ca nu s-a finalizat inca aceasta discutie.

Despre posibilitatea ca din partea PDL sa fie desemnat candidat Honorius Prigoana, Flutur a raspuns: "Avem foarte multi tineri buni care ar putea sa fie promovati, unul dintre ei este domnul Prigoana, dar aici sustinerea politica, votul politic este cel care va conta".

El a mai spus ca in luarea deciziei se va tine seama si de pozitia organizatiei de sector si de opinia conducerii partidului. "Este o procedura de vot, poate fi un nume domnul Prigoana", a mai declarat Flutur, aratand ca o decizie se va lua in perioada urmatoare.

In luna octombrie, liberalul Bogdan Olteanu a renuntat la mandatul de deputat ca urmare a numirii sale in functia de viceguvernator la Banca Nationala a Romaniei.

Alegerile partiale uninominale pentru Camera Deputatilor din colegiul 1 al Capitalei, pe postul ramas vacant dupa numirea liberalului Bogdan Olteanu in functia de viceguvernator BNR, vor fi organizate la 17 ianuarie, in baza unei hotarari aprobate de Guvern.

Campania electorala va incepe pe 2 ianuarie si, avand in vedere ca pentru alegerile parlamentare partiale campania electorala este de 15 zile, aceasta se va incheia pe 16 ianuarie, la ora 7.00.

Candidaturile pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din 17 ianuarie 2010, din Colegiul uninominal 1, pot fi depuse la Biroul electoral al municipiului Bucuresti pana in 28 decembrie, numai de catre partidele care la alegerile parlamentare anterioare au atins pragul electoral.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă