34.5 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialDirectoarea generală a Hexi Pharma, Flori Dinu, pusă sub acuzare pentru complicitate...

Directoarea generală a Hexi Pharma, Flori Dinu, pusă sub acuzare pentru complicitate la delapidare

UPDATE 14:10. Directoarea firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost pusã sub acuzare de procurorii anticorupţie pentru complicitate la delapidare, a anunţat avocatul ei la finalul mai multor ore de audieri la sediul DNA, citat de Radio România Actualităţi. Flori Dinu este în prezent cercetatã în arest la domiciliu, fiind acuzatã de aproape 130 de infracţiuni de înţelãciune, inclusiv în formã continuatã şi de participaţie improprie la infracţiunea de zãdãrnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, instrumentat de Parchetul General.

UPDATE 13.26: Flori Dinu a plecat de la sediul DNA. Ea a refuzat să facă declarații.

UPDATE 12.32: Miron Panaitescu, fost partener de afaceri cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost adus, joi, la sediul Direcției Naționale Anticorupție de la Penitenciarul Rahova. 

UPDATE 10,00: Uliana Ochinciuc, văduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, după ce anterior sosise și Flori Dinu – directoarea generală a Hexi Pharma.

Ochinciuc este cea de-a doua soție a lui Dan Condrea, patronul decedat al firmei Hexi Pharma. Pe de altă parte, Ochinciuc este și acționar minoritar la Hexi Pharma.

––––––––––––––––

Flori Dinu, director general al companiei Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineață la DNA București, informează Digi 24.

Ea este însoțită în fața procurorilor de avocatul ei.

Flori Dinu este cercetată în arest la domiciliu în dosarul dezinfectanților diluați. Prejudiciul de care e acuzată Flori Dinu, în acest dosar, este estimat la 28 de milioane de lei.

La Hexi Pharma, Flori Dinu coordona activitatea de vânzări. Ea a susținut, imediat după izbucnirea scandalului, că nu știa că dezinfectanții sunt diluați și că această problemă este urmarea activității de producție, care era coordonată direct de patronul firmei, Dan Condrea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă