28.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialFlavius Stoican este noul antrenor al echipei Dinamo II

Flavius Stoican este noul antrenor al echipei Dinamo II

Flavius Stoican, fost fotbalist, a devenit de azi antrenorul echipei secunde a clubului Dinamo, el urmând a fi ajutat de Silviu Ion (antrenor secund), Marian Vlad (antrenor portari) şi Bogdan Aldea (preparator fizic), potrivit Mediafax.

Flavius Stoican este un antrenor tânăr, cu sânge alb-roşu, este garanţia noastră că Dinamo II va deveni pepiniera de tinere talente pentru prima echipă. Fost jucător dinamovist, Flavius Stoican şi-a asumat obiectivul propus în cadrul proiectului şi a acceptat echipa actuală cu care să lucreze la Dinamo II”, a declarat preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache.

Flavius Stoican (36 ani) a mai condus Dinamo II în urmă cu doi ani şi a mai activat la Chindia Târgovişte şi Dacia Mioveni.

Dinamo nu se refuză! Am acceptat cu foarte mult entuziasm această provocare şi mă bucur că mă întorc în Ştefan cel Mare. Pe lângă obiectivul de performanţă, Dinamo II va fi rampa de lansare către prima echipă pentru jucătorii tineri din cadrul clubului. Vreau să le transmit tinerilor de perspectivă plăcerea de a juca fotbal, mentalitatea de învingători şi, foarte important, ce înseamnă să îmbraci tricoul lui Dinamo”, a afirmat noul antrenor al echipei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă