1.3 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023

Flash

Linie de productie “Ericsson” la “Solectron” Timisoara

Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Szolt Nagy, a participat, ieri, la Timisoara, la inaugurarea liniei de productie Engine Access Ramp, o tehnologie de ultima ora pentru serviciile de voce si date destinata operatorilor de telefo-nie fixa. Investitia a fost realizata in parteneriat de marile companii internationale “Ericsson” si “Solectron”.
Inainte de taierea panglicii inaugurale, in hala fabricii “Solectron”, unde a fost implementata linia de productie, ministrul Szolt Nagy a apreciat ca, daca unul dintre liderii mondiali in comunicatii isi dezvolta afacerile in Romania, inseamna ca investitorii straini privesc cu incredere piata si capacitatile de productie de la noi. “Sunt sigur ca vom convinge si alti producatori de marca din lume sa vina la Timisoara sau in alte orase din Romania sa produca echipamente de varf”, a spus demnitarul.
“Am dezvoltat aceasta aceasta linie de productie in Romania, la Timisoara, datorita conditiilor foarte bune gasite aici, calitatii deosebite a fortei de munca, dar si datorita perspectivei ca din 2007 Romania sa devina o membra a Uniunii Europene”, a declarat Karl Thedeen, vicepresedintele “Ericsson Wireline”.

Sefi noi la vamile Nadlac si Varsand

Birourile vamale de la Nadlac si Varsand din judetul Arad au, incepand de ieri, sefi noi, odata cu sustinerea examenului pentru aceste posturi. Astfel, pentru Vama Nadlac au concurat Traian Branduse si Stelian Munteanu, ultimul dintre acestia reusind sa castige concursul. Pentru punctul de trecere a frontierei de la Varsand la examen a concurat Ovidiu Cant. Acesta a intrunit punctajul necesar ocuparii postului.
Stelian Munteanu a ocupat mai multe functii, printre care si pe cea de adjunct al sefului Biroului Vamal Nadlac. Ovidiu Cant a lucrat la serviciul audit al Regionalei Vamale Arad si a ocupat, pentru perioade scurte de timp, posturile de sef de vama la Nadlac si de doua ori la Varsand. Castigarea concursului il va face sa ocupe si postul de sef de vama plin.
Directorul Directiei Regionale Vamale Arad, Aurel Mateut, a declarat ca numirea oficiala in functie a celor doi urmeaza sa se produca prin ordin al Autoritatii Nationale a Vamilor in cel mai scurt timp.

Cele mai citite

Doar un alt ministru slugarnic mafiei

Încă de când se coceau legile “României Educate”, menite să dea lovitura fatală școlii românești, am argumentat de ce noua legislație din sistemul de...

Cele mai frumoase povești de Crăciun

Crăciunul este una dintre  cele mai frumoase sărbători ale umanității. Puțini scriitori au reușit, însă, să creeze povești și mai emoționante despre lume și...

CM Handbal feminin: România a pierdut cu Germania 22-24, dar păstrează șanse matematice la calificare după ce Japonia a învins Danemarca cu 27-26

România a fost învinsă de Germania cu scorul de 24-22 (9-12), joi seara, la Herning (Danemarca), în Grupa a III-a principală a Campionatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă