21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialFinlanda: Incident armat produs la un restaurant, soldat cu 3 morţi

Finlanda: Incident armat produs la un restaurant, soldat cu 3 morţi

Trei persoane şi-au pierdut viaţa marţi, într-un incident armat produs la un restaurant McDonald’s din Finlanda, a anunţat poliţia citată de CNN, preluat de NewsIn.

Incidentul a fost provocat de o ceartă între ocupanţii a două maşini. Trei persoane aflate într-unul dintre vehicule au fost arestate, a spus un ofiţer de poliţie din oraşul Porvoo, Peter Fagerholm.

Cele două maşini aşteptau la coadă la McDonald’s drive in în jurul orei locale şi a României 2.00, când a izbucnit cearta, potrivit lui Fagerholm. Ocupanţii uneia dintre maşini au deschis focul cu o armă semiautomată asupra celuilalt autovehicul, condus de o femeie însărcinată şi în care se mai aflau patru bărbaţi.

Două dintre victime, în vârstă de 28, respectiv 45 de ani, au murit pe loc. Un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, a murit ulterior, la un spital din Helsinki, potrivit autorităţilor.

Cauza disputei nu este cunoscută încă. „Credem că a fost vorba de un incident minor” care a escaladat, a spus Fagerholm, care crede că ocupanţii celor două maşini nu se cunoşteau şi nici că incidentul armat a fost planificat dinainte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă