25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialFilmul "Titanic" va fi relansat in varianta 3D

Filmul „Titanic” va fi relansat in varianta 3D

Filmul "Titanic", care detine recordul de premii Oscar, cu 11 distinctii castigate in 1998, va fi relansat in mai putin de un an, potrivit unor surse din cadrul Lightstorm Entertainment, informeaza Hollywoodreporter. Potrivit surselor citate de NewsIn, Ligstorm Entertainment a testat deja viabilitatea pentru relansare in format tridimensional a filmelor "Titanic" si "Terminator 2".

"Cu siguranta, suntem interesati de explorarea acestor rare oportunitati de relansare a unor filme in format 3D. Nu cred ca va dura mult pana vom face asta, deoarece suntem intr-un stadiu avansat", a declarat Jon Landau, reprezentant al Lightstorm Entertainment.

Relansarea unor filme de succes in varianta 3D este aproape de a deveni o moda la Hollywood. Studiourile Disney au anuntat, la randul lor, ca succesele vor rula, din nou, pe marile ecrane, de asta data in format tridimensional. Cei de la Universal spun, si ei, ca unicitatea 3D reprezinta o oportunitate, insa vor mai astepta pana sa ia o decizie privind relansarea unor pelicule in acest format.

Regizat de James Cameron, "Titanic" ii are ca protagonisti pe Leonardo di Caprio si Kate Winslet. Pana in mai 2008, pelicula realizase incasari de peste un miliard de dolari. Recordul celor 11 premii Oscar este impartit, din 2004, cu a treia parte din seria "Lord of the Rings".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă