19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialFestival international de fanfare la Galati

Festival international de fanfare la Galati

Cinci fanfare din Romania si Republica Moldova participa, incepand de ieri, la cea de a V-a editie a Festivalului International de Fanfare si Orchestre de Mars si Promenada "Iosif Ivanovici". Manifestarea, organizata de Centrul Cultural "Dunarea de Jos" din Galati, are loc pe parcursul a trei zile, in Gradina Publica si pe Faleza Dunarii in cursul diminetii, iar seara pe esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor.
"Toti cei care vor veni la festival, in acest an, vor avea ocazia sa asculte cea mai buna muzica interpretata de instrumentisti profesionisti. Speram ca in cele trei zile de festival esplanada de la Casa de Cultura a Sindicatelor sa fie neincapatoare pentru numarul mare al celor care iubesc muzica de promenada", a declarat Razvan Avram, directorul Centrului Cultural "Dunarea de Jos". Scopul acestei manifestari este acela de a reinvia o veche traditie a orasului de la Dunare si de a crea o adevarata sarbatoare a muzicii de fanfara romanesti si universale.
In acest an, la festival participa Fanfara "Argesul" Pitesti, Fanfara "Valahia" Giurgiu, Fanfara din localitatea Ceadar Lunga – Republica Moldova, Fanfara Municipiului Alba Iulia si Fanfara "Valurile Dunarii", apartinand Centrului Cultural "Dunarea de Jos".

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă