21.1 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFC Farul caută încă trei puncte

FC Farul caută încă trei puncte

Constănţenii speră să mai obţină un succes care să le dubleze zestrea de puncte şi să mai aducă un pic de linişte în club.

Cinci meciuri şi doar trei puncte. Acesta este bilanţul echipei FC Farul în startul sezonului Ligii a II-a. Cele trei puncte au fost obţinute în meciul cu Delta Tulcea de la Constanţa, restul jocurilor fiind pierdute. De asemenea, o altă înfrângere a venit în Cupa României, unde marinarii au cedat în faţa celor de la FC Braşov cu scorul de 0-1.

Sâmbătă, de la ora 11.00, echipa de pe litoral dispută o nouă partidă în campionat, iar adversară este o formaţie care nu are un bilanţ mai îmbucurător. Dunărea Galaţi va fi adversara marinarilor, echipa de la Dunăre având şi ea, de asemenea, trei puncte, dar după patru partide disputate.

„Nu ne aşteptăm la un meci uşor în jocul de sâmbătă. La fel ca noi, Dunărea vrea să obţină puncte pentru a scăpa de griji şi din acest motiv va veni la Constanţa să obţină cel puţin un egal. Sper să reuşim să facem un joc cel puţin la fel de bun precum cel cu Delta Tulcea şi să ne apropiem noi cele trei puncte”, a declarat tehnicianul Farului, Alin Artimon, despre partida de sâmbătă.

Antrenorul echipei de pe litoral crede că o mare parte de vină pentru jocurile echipei de până acum o are lipsa de omogenitate a lotului. „Problema nu este cu cine jucăm, problema este cum reuşim să stabilizăm un anumit stil de joc. Căutam formule noi, ne tot schimbăm. Echipa trebuie să îşi găsească stabilitatea. La un moment dat, lotul se va omogeniza, iar jocul va începe să funcţioneze”, a precizat tehnicianul constănţenilor.

La meciul de sâmbătă este de urmărit şi reacţia jucătorilor la acuzele preşedintelui clubului, Marcel Lică. Acesta a spus că jucătorii nu evoluează cu ambiţie. „Deşi au avut asigurate toate condiţiile, drepturile salariale plătite la zi, au avut condiţii bune în deplasări, au ajuns la destinaţie cu două zile înaintea partidelor, atât la Botoşani, cât şi la Braşov sau Suceava, jucătorii nu dau devadă de nici un fel de ambiţie, nu iau atitudine, iar rezultatele au fost pe măsură”, a spus Lică.

Oţelul – Viitorul, meci de pregătire

Constanţa şi Galaţiul se vor întâlni într-o dublă. Viitorul şi Oţelul se vor întâlni într-o partidă de verificare prilejuită de întreruperea campionatului pentru meciurile echipei naţionale. Pentru tehnicianul echipei de pe litoral, Cătălin Anghel, jocul cu Oţelul este prilejul perfect de a pregăti meciul de joi cu CFR Cluj, Viitorul urmând a evolua în fieful campioanei, în cadrul etapei cu numărul 12. Totuşi, Viitorul nu va avea toţi jucătorii la dispoziţie, mai mulţi dintre ei fiind chemaţi la loturile naţionale.

 

3  puncte are Farul după cinci meciuri, la fel ca adversara sa de sâmbătă.

Cele mai citite

Ciclonul Ashley: Sunt așteptate precipitații de până la 80l/metru pătrat. Sfaturi pentru populație

Ciclonul mediteraneean Ashley va aduce ploi abundente și vijelii în toată țara până luni, au transmis meteorologii ANM. Se estimează că în anumite zone...

Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Autoritățile sunt pregătite să evacueze oamenii

ANM avertizează că un cod portocaliu va fi valabil în perioada 29 septembrie ora 08:00 - 30 septembrie ora 10:00. „După emiterea avertizărilor au fost...

Cum ar putea arăta noua conducere a BNR. Votul urmează să aibă loc marți

Procesul de selecție pentru noua conducere a Băncii Naționale a României (BNR) devine din ce în ce mai contestat, în special în ceea ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă