13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFC COPENHAGA - STEAUA. Steliştii joacă în Danemarca pentru 10.000 de Euro

FC COPENHAGA – STEAUA. Steliştii joacă în Danemarca pentru 10.000 de Euro

Potrivit cotelor de la principalele case de pariuri, FC Copenhaga este favorita ­acestei întâlniri: cotă de 2.10 pentru o victorie a formaţiei daneze, 3.40 pentru un rezultat de egalitate şi 3.40 în schimbul unui succes al formaţiei patronate de Gigi Becali.

 

Antrenorul echipei FC Copenhaga, Ariel Jacobs, a declarat că mesajul său pentru jucătorii formaţiei pe care o pregăteşte şi pentru suporterii danezi înaintea meciului cu Steaua din grupa E a Ligii Europa este să creeze împreună un iad, pentru ca apoi să ajungă în rai, obţinând calificarea.

„Nu va fi uşor cu Steaua, echipă care porneşte cu un avantaj în acest meci, ţinând cont că un egal sau chiar o înfrângere în anumite condiţii o pot califica. Jucătorii sunt conştienţi de acest lucru, dar după victoria cu Molde vom încerca să învingem şi Steaua. Sprijinul fanilor noştri va fi mai important ca niciodată în aceste circumstanţe speciale. Mesajul meu pentru jucători şi suporteri este să creăm împreună un iad, pentru ca apoi să mergem cu toţii în rai. Este o provocare importantă pentru noi. Sunt convins că putem obţine victoria, avem experienţa necesară. În meciurile cruciale am jucat mereu bine, sper că va fi la fel şi de această dată”, a spus Ariel Jacobs, citat de site-ul oficial al grupării din Copenhaga.

De partea cealaltă, Steaua îşi doreşte să se revanşeze în faţa suporterilor care au văzut pe Naţional Arena cum echipa favorită a fost umilită de Stuttgart. „Acum jucăm pentru oamenii minunaţi care au fost în tribună meci de meci şi ne-au susţinut. Sperăm să fie în continuare lângă noi”, a spus Latovlevici pentru Dolce Sport.

Pe lângă revanşă, jucătorii  Stelei au promişi câte 10.000 de euro din partea finanţatorului Gigi Becali în caz de calificare.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre şansele echipei sale de a se califica în primăvara europeană.

„Meciul cu Stuttgart a fost un accident. Am analizat foarte atent Copenhaga, ştiu ce pot jucătorii mei, iar noi vom juca la victorie. Am lucrat astăzi fazele fixe, pentru că ei vin cu şase oameni la astfel de momente. Trebuie să fim atenţi şi la auturi, pentru că au doi jucători care aruncă până în careu baloanele. Vom întîlni o echipă puternică, dar vom încerca să o depăşim.

Dacă eu n-am emoţii, nici jucătorii mei n-ar trebui să aibă. Vom încerca să jucăm la fel ca la ­Chiajna. Domnul Dumitriu are dreptate, trebuie să închidem jocul, să jucăm urât, dar dacă vrem să ne calificăm trebuie să marcăm. Jucătorii mei au trecut toate testele. Sânt pe primul loc în campionat şi ar fi frumos să terminăm acest parcurs cu o calificare”, a spus Laurenţiu Reghecampf. Partida FC Copenhaga – Steaua Bucureşti, din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa, se dispută joi, de la ora 20.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, şi va fi transmisă în direct de ProTV şi Dolce Sport.

Steaua se califică în 16-imile Ligii Europa dacă obţine cel puţin un punct la Copenhaga sau dacă pierde la un gol diferenţă, cu excepţia scorului de 0-1. 

Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă