31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialFarul a început cu stângul pregătirea

Farul a început cu stângul pregătirea

Săgeata şi Farul s-au întâlnit într-o partidă amicală încheiată cu succesul năvodărenilor, scor 2-1.

 
Noua stagiune a Ligii a II-a la fotbal este programată să debuteze în luna septembrie. Până atunci, echipele angrenate în competiţie îşi continuă pregătirea. Printre ele şi două dintre cele trei echipe constănţene, Farul şi Săgeata Năvodari. Cele două formaţii s-au întâlnit, sâmbătă, într-o partidă amicală care a avut loc la Năvodari. Întâlnirea s-a încheiat cu succesul gazdelor care s-au impus cu scorul de 2-1, toate golurile fiind marcate în prima jumătate de oră de joc.

Meciul a început furtunos şi, la doar câteva minute de la start, Săgeata conducea deja cu 1-0. Prima reuşită a întâlnirii a fost semnată de Vezan, care a transformat cu siguranţă o lovitură de la 11 metri. Prin acelaşi procedeu a venit şi egalarea. Robert Neagoe a egalat de la punctul cu var, la doar 10 minute de la reuşita gazdelor.

Unicul gol din acţiune a venit în minutul 27, autor fiind veteranul Dorel Zaharia. Acesta a stabilit totodată şi rezultatul final, până la încheierea celor 90 de minute de joc nici una dintre echipe nu a mai reuşit să puncteze decisiv.

Cei doi antrenori, Aurel Şunda şi Ion Barbu, s-au declarat mulţumiţi de randamentul jucătorilor lor, dar au admis că mai au de lucru pentru a fi în formă maximă la startul sezonului. „M-a nemulţumit un pic atitudinea din prima repriză, dar pe parcurs jucătorii şi-au revenit şi au evoluat exact aşa cum le-am cerut. Mai avem de lucru, iar în perioada următoare vom încerca să cristalizăm o formulă de start”, a declarat antrenorul Farului, Ion Barbu.

Aurel Şunda nu are gânduri mari pentru noua stagiune competiţională, el fiind de părere că obiectivul echipei trebuie să fie câştigarea fiecărui meci.

Chiţu s-a întâlnit cu foştii colegi

Întâlnirea dintre Săgeata şi Farul a fost una specială pentru Sorin Chiţu. Golgheterul ediţiei trecute de campionat, în tricoul echipei năvodărene, a ajuns acum la Farul, iar sâmbătă a jucat pentru prima oară împotriva foştilor coechipieri. „Chiţu şi-a făcut datoria şi sper să şi-o facă în continuare. Sezonul trecut a fost golgheter şi sper să ne ajute şi pe noi la fel cum a făcut-o când juca la Săgeata”, a declarat Ion Barbu.

2 penalty-uri s-au dictat în amicalul Săgeata Năvodari – Farul Constanţa.

Cele mai citite

România, tot mai dependentă de importuri: Peste 25% din legume și 40% din fructe aduse din străinătate

Peste un sfert din legumele consumate în România și 40% din fructe provin din import, conform unei analize realizate de Ziarul Financiar, pe baza...

Creștere record a creditelor de consum în România: Volumul finanțărilor noi a atins 5 miliarde lei în iulie

Românii au arătat un interes crescut pentru creditele de consum în 2024, atingând un volum record de 5 miliarde de lei în iulie, o...

Europa domină topul țărilor cu cea mai bună calitate a vieții; Pe ce loc se află România

Conform unui raport publicat de US News and World Report, țările europene ocupă majoritatea primelor zece poziții în clasamentul celor mai bune națiuni din...
Ultima oră
Pe aceeași temă