25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialFanii Politehnicii Iasi au iesit in strada

Fanii Politehnicii Iasi au iesit in strada

» Pentru a incerca sa sensibilizeze oamenii de afaceri sa investeasca in fotbal, suporterii Politehnicii Iasi au organizat un miting pe strazile Iasiului. Fanii ieseni au cerut demisia presedintelui clubului iesean, Sorin Boca.

Peste 400 de suporteri ai echipei Poli Iasi au organizat, duminica, un miting in cadrul caruia au protestat fata de indiferenta autoritatilor locale si au cerut oamenilor de afaceri sa se implice financiar in sustinerea formatiei din Copou, care traverseaza o criza fara precedent.
Fanii s-au intalnit in fata stadionului "Emil Alexandrescu" si au mers pana in fata Palatului Culturii, unde au fost afisate mai multe bannere cu urmatoarele mesaje: "Poli este a noastra", "Poli nu moare", "Simirad du-te in Cuba", "Nichita vinde echipa", "Poli-politica, doua cuvinte diferite, cu interese comune". Galeria a scandat lozinci impotriva presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Simirad, i-a solicitat demisia presedintelui clubului, Sorin Boca, iar primarului Gheorghe Nichita i s-a cerut sa vanda echipa unui investitor.

"Am initiat acest mars pentru a trage un semnal de alarma. Echipa este foarte aproape de a se desfiinta, de aceea asteptam ca oamenii de afaceri si factorii locali sa se implice. Noi am facut primul pas, asteptam decizii din partea celor care pot si trebuie sa sprijine sportul si fotbalul iesean", a declarat organizatorul acestui mars, Catalin Anechitoaiei, unul dintre liderii galeriei Politehnicii Iasi.

Vor strange bani pentru datorii
Un alt lider de galerie, Marius srainer, a declarat: "Daca nu se va gasi un investitor care sa preia echipa, noi suntem dispusi sa mergem din usa in usa, la toate societatile din Iasi, pentru a strange banii necesari achitarii datoriilor catre bugetul statului".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă