23 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Familie de proxeneti italieni, condamnata la Sibiu

» Doi italieni, tata si fiu, au fost condamnati de instantele din Sibiu la o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru proxenetism. Ei sunt acuzati ca, sub "umbrela" unui club de intretinere fizica si masaj erotic infiintat la Sibiu la inceputul anului 2007, au organizat o retea de prostituate, unele dintre ele minore.

Clubul infiintat de salvatore Di Natale (55 ani) si de fiul acestuia, Giuseppe Di Natale (25 ani), se numea "Chica Caliente" si a functionat in Sibiu, pe strada Vasile Aron nr. 27A, adresa la care inainte functionase barul "Zulu", care apartinea tot familiei Di Natale. In club urmau sa fie practicate trei tipuri de masaj, cu tarife diferentiate: masaj de relaxare – 80 lei, masaj body-to-body – 100 lei si masaj erotic – 150 lei. "In vederea practicarii acestor masaje, dar totodata si a prostitutiei in incinta salonului de masaj, au fost angajate mai multe tinere, printre care si minore, o parte din ele racolate de inculpatul Di Natale Salvatore, tinerele fiind indemnate de inculpati sa intretina relatii sexuale cu clientii, urmand sa perceapa pentru acestea sume suplimentare fata de tariful de masaj", arata hotararea Tribunalui Sibiu.

 

Anchetatorii au descoperit un numar de cinci minore care au lucrat intr-o perioada de cateva luni la salonul de masaj ca maseuze, timp in care au practicat si prostitutia. Numarul total al persoanelor de sex feminin implicate in aceasta activitate este de 10. Potrivit anchetatorilor, in urma activitatii de proxenetism desfasurata pe perioada celor cateva luni cat a functionat clubul, cetatenii italieni au obtinut suma de 2.200 lei. Salvatore Di Natale si Giuseppe Di Natale au negat pe tot parcursul procesului comiterea infractiunii de proxenetism. Italienii au sustinut ca nu le-au cerut fetelor sa intretina relatii sexuale cu clientii, precum si faptul ca nu au stiut ca o parte din acestea sunt minore. Declaratiile acestora au fost demontate insa de afirmatiile fetelor, care au recunoscut ca la indemnul celor doi italieni au practicat prostitutia si au incasat de la clienti tarife separate de cele platite pentru masaj.

 

Mai mult, unele dintre fete au declarat ca au intretinut relatii sexuale chiar cu inculpatii. Italienii au fost condamnati la pedepsele cu inchisoare cu executare de Judecatoria Sibiu, respectiv Tribunalul Sibiu. Procesul este in prezent in recurs la Curtea de Apel Alba-Iulia. In acest timp, Salvatore Di Natale si Giuseppe Di Natale s-au intors in Italia. In situatia previzibila a ramanerii definitive a hotararii instantelor din Sibiu, cei doi cetateni italieni vor trebui incarcerati pentru faptele comise in Romania.

Ultima oră
Pe aceeași temă