29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialFacebook îţi SCHIMBĂ din nou profilul! Aplicaţia Timeline, pe care o puteai...

Facebook îţi SCHIMBĂ din nou profilul! Aplicaţia Timeline, pe care o puteai introduce doar dacă doreai, va deveni OBLIGATORIE

Facebook se schimbă din nou, introducând obligatoriu aplicaţia pe care a lansat-o anul trecut şi care modifica până acum profilele utilizatorilor doar la solicitarea acestora.

Aplicaţia Timeline de la Facebook, care expune întreaga istorie a utilizatorilor pe site pe paginile de profil ale acestora, va fi introdusă automat, informează Daily Mail, citat de Mediafax.

Noul „look” Facebook putea fi adoptat până acum de către utilizatori doar în cazul în care îşi doreau acest lucru.

„Anul trecut am introdus timeline, un nou tip de profil care pune în evidenţă fotografiile, postările şi evenimentele dumneavoastră, în aşa fel încât să vă spună povestea” , anunţă reţeaua de socializare pe blog-ul său oficial.

„În câteva săptămâni, fiecare va avea timeline. În momentul în care acest lucru se va întâmpla, veţi avea 7 zile la dispoziţie să previzionaţi ce apare pe profilul dumneavoastră. Aceasta vă permite să adăugaţi sau să ascundeţi tot ce doriţi, înainte ca cineva să vadă actualizarea” , se mai arată pe blog-ul companiei.

Timeline a fost criticat fiindcă arată lumii poze şi postări pe care unii dintre utilizatori nu ar fi dorit să le readucă în actualitate.

Mark Zuckerberg a descris timeline ca aplicaţia care îţi permite „să îţi spui întreaga poveste a vieţii tale într-o singură pagină”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă