34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialFacebook a ajuns la 1 miliard de UTILIZATORI

Facebook a ajuns la 1 miliard de UTILIZATORI

Reţeaua de socializare Facebook a atins oficial pragul de 1 miliard de utilizatori activi lunar, a anunţat, joi, Mark Zuckerberg, cofondator al companiei şi director general, într-o postare pe blogul Facebook, potrivit portalului IT TechCrunch, citat de Mediafax.

La sfârşitul lunii iunie, Facebook avea 955 de milioane de utilizatori activi lunar.

„În această dimineaţă sunt peste 1 miliard de oameni care folosesc în fiecare lună Facebook. Dacă citiţi această postare: mulţumesc pentru onoarea de a vă servi acordată mie şi micii mele echipe. Este extraordinar să ajuţi 1 miliard de oameni să intre în contact şi de departe lucrul de care sunt cel mai mândru în viaţă. Sunt angajat să lucrez în fiecare zi pentru a face Facebook mai bun pentru voi şi sperăm că într-o zi vom putea conecta şi restul lumii”, a scris Zuckerberg.

Facebook a făcut publice şi alte date împreună cu numărul de utilizatori. Printre acestea, 1.130 de miliarde de like-uri de la lansare, 140,3 miliarde de conexiuni între prieteni, 219 miliarde de poze încărcate şi 62,6 milioane de melodii ascultate de 22 de miliarde de ori.

Pragul de 1 miliard de utilizatori reprezintă un moment important pentru Facebook, scrie TechCrunch, şi ar putea avea impact asupra cotaţiei acţiunilor companiei la deschiderea şedinţei bursiere de joi.

Citeşte şi:

Like-urile de pe Facebook şi tweet-urile de pe Twitter ar putea deveni ILEGALE

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă